Alzira anul·la l'ORA i rebaixa un 50% el transport urbŕ per l'entrada en vigor del Decret de l’Estat d’Alarma

Sábado, 14 de marzo de 2020 | e6d.es
• Des del 15 de març i durant 15 dies

._000759
BAN:
Davant la situació sanitària actual i després del Decret de l’Estat d’Alarma per part del Govern Central, l’Ajuntament d’Alzira informa de les mesures en vigor per a fer front al COVID-19 des del 15 de març i durant 15 dies.
1. Limitació de la lliure circulació. Només es permet l’eixida per a comprar aliments bàsics i de farmàcia, anar al metge, anar al treball i tornar a casa, assistir a persones majors, xiquets o dependents, anar a entitats financeres, a la gasolinera o en casos d’extrema necessitat.
2. Reducció del transport públic municipal (autobús) en un 50%. Anul•lació de la O.R.A. des de dilluns 16 de març.
3. Tancament de bars, restaurants (excepte repartiment a domicili), locals d’oci i culturals, cines, gimnasos i altres locals esportius, locals de joc, pubs, discoteques i sales de ball.
4. Tancament de centres de dia, llars de jubilats tant públics com privats; Associació de Pensionistes i Tercera Edat el Júcar, Associació de Majors del Parc, Club de Jubilats Antonia Cerdá, CEAM Escoles Pies i l’Associació de Jubilats i Pensionistes la Barraca d’Agües Vives. Limitació de visites en residències de majors.
5. Suspensió de tota activitat lectiva des del dilluns 16 de març a tots els nivells educatius, fins i tot escola d’adults, tant als centres públics com privats.
6. Les empreses facilitaran el treball des de casa sempre que siga possible.
7. Serveis mínims en l’Administració Pública.
8. Pel que fa a les compres en supermercats, cal evitar aglomeracions. Es limitarà l’entrada i es mantindrà distància de seguretat. El subministrament d’aliments està garantit. Les forces i cossos de seguretat de l’Estat poden intervindre per tal de controlar l’accés i el civisme.
9. Tancament de parcs, jardins i espais d’oci. Tancament dels espais naturals de La Murta i la Casella.
10. Tancament del cementeri excepte per als serveis bàsics necessaris de soterraments. Accés a llocs de culte religiós condicionat a l’adopció de mesures de seguretat: evitar aglomeracions i respectar la distancia
11. Tancament de totes les instal•lacions esportives i culturals, inclosa la Biblioteca Municipal.
12. Suspensió de tots els actes públics, culturals, festius, esportius o d’oci. I com ja es coneix, ajornament de les Falles i suspensió de la Setmana Santa. 
Ajuntament d'Alzira


 


 

._000472VD