| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 11 de febrero de 2020

POBLACIONES » Alzira » Alumnes de Xúquer Centre Educatiu van participar al concurs de programació per a dispositius mòbils
» Educación y formación

Alumnes de Xúquer Centre Educatiu van participar al concurs de programació per a dispositius mòbils

Organitzat per la Universitat Politècnica de València al campus d'Alcoi

._000472
El dimecres 5 de febrer, l'alumnat de 3r, 4t ESO i 1r TSMR de Xúquer Centre Educatiu van participar al concurs de programació per a dispositius mòbils organitzat per la Universitat Politècnica de València al campus d'Alcoi. En el concurs van participat un total de 242 estudiants de 13 centres educatius que van presentar 94 apps. Després de la presentació dels diferents projectes, que es va retransmetre en directe, l'alumnat de Xúquer va obtindre un segon premi i un premi popular. Els dos premis han sigut per a l'aplicació Change de Game realitzada per tres alumnes de 4t ESO (Inma, Marian, Delia). Una aplicació que et permet mitjançant un joc de rol conscienciar tots els públics sobre el canvi climàtic. Mostra diferents problemes en els cinc continents sobre el canvi climàtic i l'usuari ha d'anar passar les diferents proves fins que arriba al final on Greta Thunberg agraeix la participació. Enhorabona als participants per l'esforç realitzat i a les guanyadores.
Xúquer Centre EducatiuOFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006
      
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares