Almussafes llança el seu programa “Escapa't a la neu” 2016

Lunes, 25 de enero de 2016 | e6d.es
• La campanya incorpora una eixida de cap de setmana i oferta l'activitat d'un dia en dos jornades diferents


._000338


._000246
 
La Regidoria de Joventut del consistori d'Almussafes es prepara per a donar la benvinguda a la Campanya d'Esquí 2016, que enguany acuña amb el lema “Escapa't a la neu”. Emmarcada en el programa d'oci específic hivernal que cada any s'oferta al col•lectiu de jóvens, la iniciativa es desenrotllarà durant el mes de febrer, encara que l'ajuntament ja ha obert el termini d'inscripció de la mateixa. L'ajuntament ha convocat de nou dos eixides a la neu per a tots aquells amants de l'esport blanc que vullguen passar una jornada de contacte amb la neu o bé apostar per tot un cap de setmana de diversió. No obstant això, s'ha aplicat una novetat, ja que la proposta de l'eixida d'esquí d'un dia s'àmplia a dos jornades diferents amb la finalitat de beneficiar a un nombre més gran de veïns.
Els jóvens que compartixen la seua passió per l'esport blanc ja poden formalitzar la seua corresponent inscripció per a participar en el programa d'esquí que es planteja com a eixida d'un dia. La proposta de la Regidoria de Joventut d'enguany 2016 passa per invitar els veïns a disfrutar d'este esport d'hivern el dissabte 13 de febrer en l'estació de Valdelinares, o el següent dissabte 20 de febrer, en l'estació de Jabalambre.
Ambdós viatges s'organitzen des de la Xarxa Joves.net, de la que forma part l'Ajuntament d'Almussafes i el cost de l'excursió s'ha fixat en 16 euros per persona i dia, import que inclou tant el transport com el segur del viatge. El termini per a inscriure's romandrà obert fins al pròxim dia 12 de febrer en el Centre d'Informació Juvenil.
Així mateix, i igual que en les anteriors edicions de la campanya d'hivern, “Escapa't a la neu” també oferta un viatge de cap de setmana, que es desenrotllarà del divendres 26 al diumenge 28 de febrer i el destí del qual serà l'estació de Boi Taül de Lleida.
Els participants en l'excursió, a la que es podran inscriure també en el Centre d'Informació Juvenil fins a divendres que ve 5 de febrer, abonaran un preu de 160 euros per a prendre part en l'esmentada activitat de temps lliure, en la que podran optar per la pràctica de l'esquí, en les modalitats d'alpí i de snowboard.
Tal com s'especifica en les bases de l'oferta, aquells excursionistes que no disposen del material necessari, podran llogar-lo en la mateixa estació i, a més, també s'oferixen classes d'esquí i snowboard per als principiants.
“Almussafes té cultura de neu, ja que des del consistori municipal portem molts anys apostant pel programa d'esquí que, a què enguany li hem aplicat algunes millores que confiem tinguen acollida per part del col•lectiu de jóvens, comenta l'edil de Joventut, Davinia Calatayud.
Ajuntament d'Almussafes