Almussafes fa esta vesprada un homenatge als majors de 90 anys de la localitat

Martes, 21 de octubre de 2014 | e6d.es
• Entrevista a Josep Contell, regidor de la 3ª Edat d'Almussafes, on ens explica els actes preparats per als majors en la XXXVI edició de la Setmana de la Tercera Edat
Entrevista a Josep Contell,
regidor 3ª Edat d'Almussafes

 
Durant la jornada de hui dimarts, se celebrarà un dels actes més emotius del calendari commemoratiu, ja que el consistori municipal rendirà homenatge als nonagenaris de la localitat. La llar del Jubilat acollirà l'acte oficial, en el que sis dels onze majors que enguany han superat la barrera de les nou dècades rebran un reconeixement públic per la seua longevitat. A més de l'entrega, per part de la màxima autoritat municipal i el regidor delegat, d'una placa commemorativa, els nonagenaris Salvador Alemany, Nativitat Aparisi, Camila Caliu, Joaquín Cel·la, Dolores Riaño i Josefa Segura podran escoltar albaes en el seu honor, acompanyats dels seus familiars més acostats.
La tercera jornada de celebracions es viurà a les 16 hores del dimecres 22, jornada en què a més del passe de la pel·lícula “L'exòtic hotel Marigold”, està previst un concert en la Residència La Vila d'Almussafes per part del Quintet de Metall local. “Entre les novetats culturals i esportives dissenyades per a la Setmana de la Tercera d'enguany destaca la possibilitat de disfrutar de films divertits i actuals i del node que hem titulat “Els homenatges a la Tercera Edat dels anys 80", així com de la incorporació d'una vesprada de bingo i d'una Ruta per Almussafes a peu, que aposta per la vida saludable”, comenta l'edil, Josep Contell.
 
Els actes del cap de setmana
La nit del divendres, un sopar i un ball posaran la guinda festiva a una programació cultural que continuarà durant el dissabte al matí amb la celebració d'un recorregut pel terme d'Almussafes, seguit d'un esmorzar saludable. “A tots els participants en esta activitat esportiva els farem entrega d'una camiseta commemorativa de l'homenatge”, afig Contell. La vetlada del dissabte estarà protagonitzada pels populars balls del farolet i del mantó de Manila, amb premis per als guanyadors i regals per a tots els participants. La clausura oficial de la Setmana de la Tercera Edat 2014 està prevista per a la jornada dominical, en la que s'oficiarà una missa en honor dels jubilats i pensionistes i en acció de gràcies a la patrona de la localitat i, amb posterioritat, al voltant d'un miler de majors es donaran cita en el pavelló poliesportiu per a disfrutar del ja tradicional dinar de germandat.
Ajuntament d'Almussafes
 

._000296