Almussafes convoca un curs per a afavorir l'autoestima i l'autonomia personal

Lunes, 16 de abril de 2018 | e6d.es
• El cicle formatiu i de carÓcter prÓctic s'ha programat gratu´tament des de la Regidoria de PolÝtiques d'Igualtat que dirigix Davinia Calatayud
.
._000529

._000499
Més d'una desena de persones participa des de dissabte passat dia 7 d'abril en un taller d'apoderament i defensa personal que s'impartix per part de personal qualificat en el pavelló esportiu d'Almussafes. El cicle formatiu  i de caràcter pràctic s'ha programat gratuïtament des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat que dirigix Davinia Calatayud amb la finalitat de promocionar l'autoestima, la imatge i el creixement personal dels participants.
Fins a dissabte que ve 9 de juny, un total d'onze hòmens i dones aprendran a valorar-se molt més i a treballar diferents aspectes de la seua educació emocional, a través de les sis sessions que integren el curs d'apoderament i defensa personal emmarcat en l'agenda d'activitats oferida per l'Ajuntament d'Almussafes. “El que pretenem és aportar tècniques que servisquen per a la millora de l'autoestima i l'autonomia personal, mentres insistim en la promoció de la igualtat i de les relacions sanes”, afirma l'edil de Polítiques d'Igualtat.
El curs formatiu, la sessió inaugural i de caràcter teòric pràctic del qual es va celebrar dissabte passat 7 d'abril, s'impartix amb una periodicitat setmanal i en horari de 10.30 a 12.30 hores, per a facilitar l'assistència dels inscrits.
Un total de dotze hores lectives serviran perquè els participants també aprenguen a afrontar diferents situacions de risc o perill, ja que tant les psicòlogues sanitàries, Mª Jesús Flores i Nuria Pérez, com l'entrenador nacional nivell II, Rubén Yago, els tres professionals que es troben al capdavant del programa, els facilitaran les ferramentes necessàries per a aconseguir-ho amb èxit.
Ajuntament d'Almussafes