Almussafes convoca un curs de guitarra elèctrica impartit pel músic Jorge Lario

Lunes, 21 de septiembre de 2015 | e6d.es
• Des de 2007, han passat un total de 110 alumnes per aquest taller que es desenvolupa en el Centre d'Informació Juvenil.._000314
._000340
 
L'Ajuntament d'Almussafes organitza la novena edició del curs de guitarra elèctrica, en el qual els assistents aprendran, de la mà del prestigiós músic Jorge Lario i a preus reduïts, a dominar aquest instrument tan important per a poder desenvolupar música moderna. Les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 14 d'octubre.
La Regidoria de Joventut ha convocat ja la novena edició del curs de guitarra elèctrica oferit per l'Ajuntament d'Almussafes, en el qual fins a 20 persones aprendran a tocar aquest instrument musical amb el prestigiós guitarrista Jorge Lario, ex component del grup Revolver. Des de la seua engegada en 2007, han participat en la iniciativa al voltant de 110 persones, els qui han pogut prendre contacte amb aquesta disciplina o perfeccionar-la, ja que el curs es divideix en tres torns diferents en funció del nivell de coneixements relacionats amb la matèria. Així, qualsevol persona amb més de 12 anys i sense límit d'edat pot inscriure's.
S'han establit tres nivells d'aprenentatge per a aquest curs que es desenvoluparà tots els dimecres des del 14 d'octubre fins al 4 de maig de 2016: el d'Iniciació, per a persones que s'endinsen per primera vegada en aquesta disciplina musical, el d'Aprenentatge, per a aquells que ja tenen nocions sobre la mateixa i, finalment, el de Perfeccionament, dirigit a persones amb coneixements de tècnica. Les inscripcions, que ja estan obertes, estaran disponibles fins al mateix dimecres 14 d'octubre, i hauran de realitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil, en el Pavelló Poliesportiu Municipal o a través d'Internet en la plataforma Deporweb, a la qual pot accedir-se a través de www.almussafes.es.
El consistori municipal subvenciona aquesta activitat perquè als seus participants no els coste més de 20€ anuals, 18€ si compten amb el Carnet Jove i 10€ si els interessats estan aturats. A més, per a aquells que no disposen de guitarra, l'organització els podrà facilitar una, encara que no s'assegura que hi haja suficients per a tots. “D'aquesta forma, es facilita al màxim la participació en el taller, amb el qual creiem que fomentem la creativitat i la promoció de la cultura entre els ciutadans”, sosté la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.
Ajuntament d'Almussafes