Almussafes clausura les activitats de pasqua

Sábado, 2 de abril de 2016 | e6d.es
• Amb l'actuació de Trobadorets i una vesprada amb tallers

._000255
S'acosta el final del període de pasqua per als més xicotets de la localitat i des de l'Ajuntament d'Almussafes s'han organitzat dues activitats per a posar la guinda a aquesta setmana especial. El diumenge 3 d'abril a les 20 h. el grup Trobadorets actuarà en l'Àgora del Parc Central i just un dia després en el mateix lloc, el dilluns de Sant Vicent, s'oferiran tallers i gymkhanes de 18 a 20 h. L’activitat juvenil, celebrada durant la vesprada d’ahir dijous 31 de març, ha superat totes les expectatives, ja que aproximadament un centenar de xiquets i pares es divertiren amb els jocs tradicionals. L'Ajuntament d'Almussafes programa un final de pasqua amb magnificència. Aquest diumenge 3 d'abril, a les 20 h., el grup Trobadorets presenta en la localitat el seu espectacle “Quina banda! Sons i cançons”. Els integrants de la formació, Pau Sancho, Javi Ruà, Dani Chiva, Santi Altava i Gerard Chiva interpretaran des de l'Àgora del Parc Central un repertori de cançons amb el qual prometen posar a ballar a tots els assistents.
Per a concloure l'extensa programació organitzada per a aquests dies des del consistori, el dilluns de Sant Vicent se celebrarà un final de festa en la qual els xiquets de la població gaudiran de Gymhkanes, tallers i activitats infantils. L'empresa Connexió Neuronal serà l'encarregada d'animar la vesprada de 18 a 20 h. Les vacances escolars de pasqua per als xiquets almussafenys han vingut acompanyades d'una àmplia programació d'activitats. El diumenge de pasqua l'Àgora del Parc Central va ser l'escenari que va acollir l'actuació del popular cantautor valencià Paco Muñoz, qui va presentar davant el públic el millor repertori de cançons tradicionals al costat del grup “Arrop i Tallaetes”. El dilluns va ser el torn de Dani Miquel i les seues versions de temes tan coneguts com “La Masereta”, “La xata merenguera” o “Serra de Mariola”. Centenars d'espectadors, molts d'ells en família, van gaudir de tots dos espectacles.
Durant la setmana els actes han continuat. El dimarts els més xicotets de la casa van gaudir en la Biblioteca Pública Municipal de la sessió de contacontes sobre “Orelles de conill”, en la qual Eva Andújar, d’Espai Idees Creatives, va acostar les aventures d'aquesta obra amb diversos tallers relacionats amb la temàtica tractada en la narració. El dimecres va ser el torn del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti, associació que va oferir als veïns un concert de la seua coral amb cançons de pasqua i interpretacions al piano. Per al públic juvenil, ahir dijous 31 de març es va projectar en la Sala d'Actes del Centre Cultural la pel·lícula de gènere fantàstic “El conte dels Contes”. A més, entre les 17 i les 19.30 hores, els més menuts de la casa i els seus pares passaren una divertida vesprada en l’Àgora del Parc Central jugant a jocs populars com el pic i pala o la trompa, entre altres opcions.
Ajuntament d'Almussafes