Almussafes aposta pels balls i cançons tradicionals en la Setmana Santa

Sábado, 19 de abril de 2014 | e6d.es
• Les famílies de la localitat disfrutaran d'espectacles gratuïts en el parc Central

El programa de Balls de Pasqua d'Almussafes és ja una autèntica tradició per als veïns i veïnes de la població, els que des de fa més d'un quart de segle tenen una cita ineludible amb el folklore valencià durant les jornades festives de la Setmana Santa. En esta nova edició de la celebració pasquera, el programa festiu incorpora les actuacions del mític cantautor Paco Muñoz i els grups Trobadorets i Maduixa. El parc Central serà la seu dels tres concerts, destinats específicament al públic familiar.
Especialment dirigits al públic familiar i emmarcats en la Campanya d'Animació Infantil que el consistori d'Almussafes desenrotlla anualment, els Balls de Pasqua, iniciativa cultural que s'impulsa cada any des de la Regidoria de Festes, s'inauguraran demà diumenge, a les 20 hores, amb l'espectacle musical que oferirà el cantant i escriptor valencià, Paco Muñoz. Amb una extensa discografia a favor seu, Paco Muñoz no faltarà a la seua cita anual amb la població per a delectar adults i xiquets amb les seues cançons infantils més populars.
El parc Central es convertirà de nou en la seu triada per a la celebració d'esta oferta d'oci musical, que continuarà el dilluns de Pasqua dia 21 amb l'actuació a càrrec del grup castellonenc de música infantil Trobadorets. Amb la veu de Pau, els acords de les guitarres i la guitarrassa de Gerard i el ritme dels instruments de percussió de Javi, els espectadors disfrutaran d'un espectacle basat en cançons clàssiques del repertori infantil en valencià i també d'alguns temes de composició pròpia.
Està previst que la programació festiva es clausure el següent cap de setmana, concretament el diumenge dia 27 amb l'espectacle “Pop's Corn” de Maduixa, un concert pop per a tota la família de la mà de Cristina Campillo, Aina Gimeno i Joan Santacreu. 
Ajuntament d’Almussafes