Alginet realitza una sessió de recerca de feina

Jueves, 19 de septiembre de 2013 | e6d.es
• Hui dijous la doble sessió ha estat enfocada a com buscar ofertes laborals al autoservef

L'Ajuntament d'Alginet junt amb el Servef de Carlet estan col·laborant amb l'objectiu de formar i informar a les persones aturades de com buscar feina. Prova d'açó és la sessió informativa que ja es va fer al mes de juliol per a donar a conéixer el funcionament del autoservef.
Hui dijous la doble sessió ha estat enfocada a com buscar ofertes laborals al autoservef, com fer un currículum adequat, com afrontar una entrevista de treball i d'altres assumptes a l'hora de buscar feina. Tal com afirmava José Alvarez, director del Servef de Carlet " l'objectiu és orientar i acompanyar al demandants de feina per tal de fer-los actius en la recerca d'ocupació. El Servef te unes ferramentes per a l'ocupació que els usuaris han de conèixer com utilitzar".
Este matí s'han fet dues sessions a càrrec de l'orientadora Mónica Soriano. Cap a les 9h el col·lectiu ha estat el de joves i a les 12 el col·lectiu de renta activa d'inserció.
Cristina Olivert, Tècnic de l'ADL d'Alginet ha afirmat " que aquesta col·laboració beneficia a l'usuari ja que, estem ajudant-los a ser autosuficients en la recerca de feina".
Les sessions continuaran amb altres temàtiques de manera continuada a l'ADL d'Alginet.
Ajuntament d'Alginet