Alginet aconsegueix 4 copes al campionat auton˛mic de Patinatge modalitat Solo dance

Lunes, 7 de mayo de 2018 | e6d.es
• El dissabte 5 i diumenge 6 de maig es va celebrar a Alginet el campionat auton˛mic de solo dance amb quasi 100 patinadors
._000523

._000500
El cap de setmana el pavelló cobert del poliesportiu municipal d’Alginet va ser el punt de trobada seleccionat per la Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana per a organitzar el Campionat autonòmic de patinatge en la seua modalitat de Solo dance. Un encontre organitzar per la FPCV i amb la col•laboració del club de patinatge d’Alginet, l’ajuntament i patrocinadors.
El dissabte començava l’encontre on van competir, pel matí les categories de benjamí i aleví. Ja de vesprada va continuar amb les categories Infantil, cadet, juvenil, junior i sènior. En total van passar per la pista més de 90 patinadors de 9 clubs com els d’Alberic, Aldaia, Alginet, Gandia, Patinem Oliva, Montemar, Villa de Biar, Santa Teresa i Villanova de Castelló.
Diumenge va ser el moment de vore les danses lliures. Cap a les 2 del migdia finalitzava aquest campionat autonòmic on 4 patinadores del club d’Alginet van aconseguir fer pòdium en totes les categories on participaren.  Jimena Cervera, Claudia Bailén i Joana Ocaña van aconseguir la plaça per a competir al Campionat d’Espanya que es celebrarà a principis de juny a Fuenguirola i on estaran acompanyades per les seues entrenadores Iris Espert i Mari Luz Ruíz, del club de patinatge d’Alginet. Yolanda Martínez va quedar en primera posició però no assistirà al Campionat d'Espanya al no haver campionat per a les de tercera categoria.
Club de Patinatge d’Alginet