Algemesí ofereix 22 places de pràctiques d'estiu per a estudiants universitaris i estudis professionals

Miércoles, 30 de mayo de 2018 | e6d.es
• El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 15 de juny, a les 14 hores

._000525

._000540
L'Ajuntament d'Algemesí ofereix 22 beques de formació dins del programa La Dipu et Beca, que tots els estius la Diputació de València. La durada de la beca és de dos mesos, juliol i agost, i la remuneració per als estudiants està fixada en 500 euros al mes. El termini de presentació de les sol•licituds finalitza el 15 de juny a les 14 hores i s'hauran de registrar en el Dial. Els requisits i barems es troben disponibles en la web municipal www.algemesi.es
De les 22 places que s'ofereixen enguany s'inclouen els estudis universitaris d'Economia, ADE, Ciències Polítiques, Educació Social, Treball Social, Pedagogia, Psicologia, Informació i Documentació, Turisme, Publicitat, Periodisme, Belles Arts, Història de l'Art, Educació Infantil, Arquitectura Tècnica, Arquitectura, Dret, Administració Pública, Enginyeria, i Màster en Gestió Cultural, així com unes places reservades per a estudis professionals com administració, assistència a la direcció, animació sociocultural i integració social.
El regidor de Treball, Marc Vendrell, ha destacat que es tracta d'una bona oportunitat perquè 22 joves algemesinencs “puguen fer pràctiques remunerades a l'estiu en diversos departaments municipals. Aquesta oferta s'emmarca en la línia d'ajudar en la formació laboral per a facilitar després accedir a un lloc de treball”.
Ajuntament d'Algemesí


._000546VD