AlcÓntera de X˙quer reobri el seu ambulatori auxiliar

Martes, 2 de abril de 2019 | e6d.es
• DesprÚs d'invertir mÚs de 50.000 euros en la seua reforma

._000565

._000517
El consultori mèdic d'Alcàntera de Xúquer recupera el servei després de realitzar una sèrie de remodelacions que suposen una millora en l'atenció sanitària de la localitat. Les obres, en les que s'han invertit més de 50.000 euros gràcies al suport de la Conselleria de Sanitat, han permés modernitzar l'edifici i renovar espais com les esperes, els vàtersi les consultes, a més de millorar l'accessibilitat. També s'ha instal•lat sòl antilliscant i un sistema de climatització que connecta tot l'immoble. Així mateix, s'han substituït les finestres, el mobiliari, la il•luminació i la fusteria de totes les habitacions, per a una major comoditat de professionals i pacients.
Les reformes van obligar a derivar als usuaris fins a l'ambulatori de Càrcer, garantint l'assistència durant aquest període. “Tractàrem de minimitzar les molèsties dels pacients, encara que l'espera ha valgut la pena. Aquestes instal•lacions ofereixen una major confortabilitat tant als veïns i veïnes del municipi com als professionals. Ho veníem reclamant des de fa temps. Ara, el facultatiu ja compleix amb la normativa vigent d'adaptació del col•lectiu de persones amb mobilitat motora reduïda”, explica Julio García, alcalde d'Alcàntera de Xúquer.
La cartera de serveis de l'ambulatori auxiliar inclou atenció al menor, vacunació, revisió, prevenció, control de malalties cardiovasculars, atenció a la cronicitat, assistència domiciliària a pacients immobilitzats i educació per a la salut, entre altres. “Des de hui, els nostres habitants poden ser atesos en un espai que reuneix les millors condicions possibles. El nostre compromís en aquest àmbits està materialitzant a poc a poc. Fins al moment s'havien realitzat xicotetes obres, però estos canvis són una gran notícia. Majors, xiquets i adults podran ser atesos com mereixen”, sentència el primer edil.
Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer


._000448 
._000410