Alberic s'engalana per les festes de la seua patrona, la Verge del Rosari

Jueves, 3 de octubre de 2019 | e6d.es
• Des de hui dijous se celebren activitats per a honrar a la patrona, amb un tridu a la Verge del Rosari a partir de les 19:30 hores

._000517

._000436
Alberic viu dies de celebracions amb els actes en honor a la seua patrona, la Verge del Rosari. Des de hui dijous se celebren activitats per a honrar a la patrona, amb un tridu a la Verge del Rosari a partir de les 19:30 hores. Es repetirà també demà a la mateixa hora però per les famílies locals. Per part seua, el dissabte i el diumenge es concentrarà bona part de l'activitat. El primer dels dies del cap de setmana els actes començaran a les 12 amb la celebració de la paraula amb els xiquets de la Catequesi davant la Patrona en la Parròquia de Sant Lorenzo Mártir. Ja a la vesprada tindrà lloc un nou tridu pels difunts i la presentació dels xiquets batejats durant el present any. A les 22 hores i en la Plaça de la Constitució es representarà un sainet valencià. Per part seua, per a la jornada dominical s'ha reservat un Rosari de l'Aurora a partir de les 7.30 hores, que començarà en la Parròquia de Sant Llorenç. A les 13 hores s'oferirà un menjar als ancians de la residència de La Milagrosa i a les 19 hores tindrà lloc una missa solemne presidida per Juan José en la Plaça de la Constitució en honor a la patrona. Li seguirà la processó.
Ja el divendres 11 a les 20 hores se celebrarà una conferència sobre icones de la verge a càrrec del sacerdot Paco González en els locals parroquials de Sant Llorenç i els dissabtes 19 i 26 a les 17 hores se celebraran resos del rosari en les ermites de Santa Bàrbara i Verge de Cullera.
Ajuntament d'Alberic


 

._000625


._000604