Alberic escomet millores urbanes per valor de més d'un milió d'euros

Lunes, 23 de septiembre de 2019 | e6d.es
• En els polígons industrials també s'han produďt canvis, amb la millora viŕria i l'establiment de senyalització horitzontal

._000714
Alberic ha viscut uns intensos mesos d'obres en la localitat malgrat el pas per l'estiu. L'ajuntament que dirigeix Toño Carratalá ha escomès reformes de millora en diversos enclavaments del municipi amb una inversió superior als 1’2 milions d'euros, que han permès la millora de l'estat dels carrers, la seua ampliació o adaptació a les persones amb problemes de mobilitat o, entre altres, la modernització del sistema d'aigua potable o del mobiliari urbà i els jocs infantils. Les nombroses obres escomeses han sigut possibles gràcies a les ajudes d'administracions superiors (sobretot de la Diputació de València amb els seus diversos programes) i també dels fons propis aportats pel consistori. Una de les obres més importants que s'estan escometent és la reforma del Teatre Liceu, en la qual s'estan invertint al voltant de 300.000 euros.
Per part seua, s'han produït reformes de millora dels vials (amb eliminació de les barreres urbanístiques i l'ampliació del protagonisme per als vianants) Mestre Rafael Giner, Verge dels Desamparats, Jesús Llorca, Dr. Rafael Chalver, Fernando Cubelles i Dr. Fleming. La repavimentació i la millora de les voreres s'ha produït als carrers Vázquez de Mella, Lepanto, Trasmur, José Mateu Alabau, Rei En Jaume, Vall d’Albaida i les avingudes dels Reis Catòlics, Diputació, Societat Unió Musical i Ribera Baixa.
En els polígons industrials també s'han produït canvis, amb la millora viària i l'establiment de senyalització horitzontal en La Marquesa, així com la millora dels parcs infantils situats en La Milagrosa i la Plaça Portugal.
Ajuntament d'Alberic
 


._000436

._000517