Alberic convoca el III Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure

Martes, 10 de abril de 2018 | e6d.es
• El termini d’inscripció finalitzarà el dia 13 d’abril, encara que s’acceptaran participants el mateix dia del concurs

._000518

._000536
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alberic convoca el III Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure, el qual se celebrarà a Alberic el pròxim dia 15 d’abril, diumenge.
Categories de participació: Infantil, juvenil, adults i premi a l’artista local. Tant en infantil com en juvenil, els tres primers premiats rebran cadascun un lot de material de pintura. Per als adults, el primer premi consistix en 800 €, el segon en 600 € i el tercer en 400 €. El premi a l’artista local consistirà en 200 €.
El guanyador de la categoria adults tindrà l’opció de realitzar una exposició individual a la sala d’exposicions de l’Antic Consistori.
El tema proposat per a esta edició és “Alberic i la natura”, amb el qual es valoraran les obres que posen de relleu el poble d’Alberic i el seu entorn natural.
El termini d’inscripció finalitzarà el dia 13 d’abril, encara que s’acceptaran participants el mateix dia del concurs.
Formaran part del Jurat professionals de les Belles Arts i, al seu criteri, totes les obres participants seran exposades en l’Antic Consistori del 15 al 30 d’abril.
L’edició de l’any passat va contemplar un augment significatiu de participants i el nivell artístic fou notable. En la categoria d'adults, va obtindre el primer premi Miguel Soro García; el segon premi va recaure en Guillermo Ferri Soler, i el tercer premi va ser per a Federico López Córcoles. En la present edició no podrà optar al primer premi qui l’haja obtingut en l’última edició anterior.
Ajuntament d'Alberic

 


 

._000517


._000436