AGUAFA plena el carrer de Guadassuar amb el IV Sopar Popular

Miércoles, 15 de julio de 2015 | e6d.es
• L’Associació d’Amics i Familiars de persones amb Alzheimer va conjugar un any més la solidaritat i la festa en un acte que va reunir més de 500 persones

._000258

._000349
Per 4t any consecutiu, divendres 10 de juliol, a les 9 de la nit, la gent es va aplegar al carrer l’Ermita de Guadassuar per acudir a la cita anual del sopar popular organitzat per AGUAFA, l’Associació de Guadassuar d’Amics i Familiars de persones amb Alzheimer. Un any més es va conjugar la solidaritat i la festa en un acte que va reunir més de 500 persones.
El sopar al carrer d’AGUAFA ja s’ha convertit en una festa més de l’estiu i la gent aprofita l’ocasió de sentir-se solidària per a passar una vetllada agradable i amb bona companyia.
L’Associació ha comptat, com en els anys anteriors, amb l’aportació de comerços, bars, cooperatives i particulars per a muntar el sopar popular amb orquestra, bar i rifa.
Els festers de Sant Vicent 2016 i les festeres de la Misericòrdia 2015 han estat al costat de les treballadores i els membres de la Junta d’AGUAFA per a ajudar a parar i desparar taula, dues agrupacions vinculades ja a este esdeveniment, ja que sense elles, i sense el suport de l’Ajuntament, seria impossible fer esta festa i poder repetir-la cada any. Enguany també es van arrimar al centre a col·laborar en el muntatge del sopar la regidora de benestar social Clara Ribera, el regidor de festes Ferran Barberà, i el regidor d’urbanisme Vicent Rosell. La recaptació final ha sigut de 3.500 €, diners que es destinaran a la compra de material d’estimulació sensorial per a persones afectades per la malaltia d’Alzheimer en fases avançades.
Gràcies a l’esforç i l’aportació de tota la gent el IV SOPAR POPULAR D’AGUAFA ha sigut novament un èxit. GRÀCIES.
AGUAFA