AECAL convida a avançar les compres de Nadal en la seua Fira del Comerç a Almussafes

Jueves, 30 de noviembre de 2017 | e6d.es
• Un total de 20 establiments oferiran una selecció dels seus productes i serveis amb importants descomptes

._000499
Aquest cap de setmana AECAL celebrarà la seua XV Fira del Comerç i els Serveis en el Parc Central d'Almussafes. L'associació organitza de nou aquesta activitat en col•laboració amb l'Ajuntament de la localitat per a oferir els millors productes i serveis als veïns i veïnes i seguir fomentant el comerç de proximitat. Aquesta vegada participen 20 establiments situats en el terme municipal, els que també duran a terme diverses iniciatives complementàries durant les dues jornades. Les degustacions, exhibicions i tallers, així com la presència del Pare Noel, completen aquesta nova proposta d'oci de l'entitat. Acostar, més si cap, el comerç de proximitat a la ciutadania és el principal objectiu del desenvolupament de les fires comercials organitzades per l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes en col•laboració amb l'Ajuntament de la localitat. Davant la imminent arribada del Nadal, com sol ocórrer des que es va posar en marxa aquesta iniciativa fa set anys, els millors productes i serveis dels venedors del municipi integrats en l'entitat ixen al carrer per a reivindicar la importància d'apostar pel consum local, “que aporta qualitat, bon servei i contribueix a reactivar l'economia”, explica la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.
Aquest cap de setmana, el dissabte 2 i el diumenge 3 de desembre, un total de 20 integrants d’AECAL participaran en la desè cinquena edició d'aquesta iniciativa que es durà a terme en el Parc Central del municipi, on els comerciants traslladaran els seus punts d'atenció als seus clients i usuaris.
Durant aquestes dues jornades, també s'oferiran diferents activitats complementàries. El dissabte a les 10.30 hores es durà a terme una màster solidària a càrrec de New QuoFitness i a les 18 hores està prevista la realització d'un taller olfactori organitzat per Espais Interiors. El diumenge, de 10 a 12 hores, el stand de Herbodietètica Prats posarà a la disposició dels assistents una degustació de patés i productes ecològics i a les 12 hores hi haurà una exhibició de ball a càrrec de la recentment creada associació “Ballant”. A més, per al públic infantil, el Pare Noel estarà arreplegant les cartes dels més xicotets per a començar a preparar els seus regals per als més xicotets.
“Serà una bona ocasió per a contribuir a l'economia local i per a avançar les compres previstes per a la temporada nadalenca, per la qual cosa animem a tots els almussafenys i les almussafenyes i als de localitats properes a acostar-se fins al Parc Central d'Almussafes i gaudir de la fira”, conclou Calatayud.
Ajuntament d'Almussafes