| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 25 de junio de 2018

POBLACIONES » Algemesí » Adisalge i l'Ajuntament d'Algemesí inauguren la remodelació de la seu de l'associació
» Instalaciones » Social

Adisalge i l'Ajuntament d'Algemesí inauguren la remodelació de la seu de l'associació

Les noves instal·lacions d’Adisalge tindran serveis adaptats per a persones amb discapacitat, una cuina, aulari, sala principal amb totes les instal•lacions noves


Després que l'any passat s'adaptara el pati on els membres del club d'oci realitzen una gran part de les seues activitats, ara ha sigut la seu que necessitava urgentment una actuació atès que es tractava d'un local amb molts anys. L'Ajuntament d'Algemesí ha escomès la reforma integral de les dependències municipals que acull la seu de l'Associació de Discapacitats d'Algemesí, Adisalge. Es tracta d'una reforma integral que abasta des de la reparació de la teulada fins a fer noves totes les dependències. El pressupost d'aquestes obres ha sigut de 50.000 euros.
D'aquesta forma, les noves instal•lacions d’Adisalge tindran serveis adaptats per a persones amb discapacitat, una cuina, aulari, sala principal amb totes les instal•lacions noves pel que es refereix a portes i finestres. Des d’Adisalge, Carmina Gómez ha agraït al consistori la seua actuació i el seu suport des que es van constituir. Assegura que han guanyat espai, llum i ventilació i que amb aquesta remodelació s'ofereix als xiquets amb problemes psíquics un lloc on estar relaxats i puguen gaudir del seu temps d'oci. Des de l'associació, que porta vuit anys en funcionament, esperen obrir prompte un nou club d'oci per a xiquets més xicotets.
El regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, ha destacat la importància d'aquestes obres que busquen “no sols solucionar els problemes de filtracions d'aigua que tenia i que reclamaven solució, va més enllà. És un replantejament de les seues necessitats i una optimització de l'espai. Hem volgut dotar-los de tot allò que puguen necessitar en un espai més ampli i amb més llum natural”.
Ajuntament d'Algemesí

 

._000525

._000540
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.