750 agents de la Guārdia Civil treballaran per la seguretat dels assistents al Medusa Sunbeach Festival

Martes, 6 de agosto de 2019 | e6d.es
• Recomanen la instalˇlaciķ de l'aplicaciķ “ALERCOPS FESTIVAL”, una gran ferramenta a l'hora de denunciar comportaments delictius, especialment agressions sexuals

._000689
Des del 7 d'agost i fins el pròxim dia 12 se celebrarà la sisena edició del “Medusa Sunbeach Festival” a Cullera. Com a anys anteriors la Guàrdia Civil va ha ser l'encarregada en col•laboració amb Policia Local, Unitat Adscrita de la Policia de la Comunitat Valenciana i Seguretat privada del festival, s'encarregarà de garantir la seguretat d'aquest esdeveniment. Aquest important operatiu aquesta format per agents de:
- Unitats de Seguretat Ciutadana, tant genèriques com especialitzades.
- Subsector de Trànsit.
- Unitats de Grup de Reserva i Seguretat.
- Equips de Policia Judicial i Informació.
- Helicòpters del Servei Aeri amb sistema de captació i transmissió d'imatges.
- Tècnics Especialistes en desactivació d'Explosius
- Unitats canines d'explosius i estupefaents.
- Patrulles de Seprona
- Servei Marítim
- *Geas
El dispositiu durant els sis dies comportara un desplegament de més de 750 Guàrdia Civils i potenciat més els dies 9, 10 i 11.
S'investigara enguany encara més, tant en el propi recinte com els voltants la vigilància i seguretat per a evitar tot tipus de conductes il•lícites en particular les relacionades amb agressions sexuals
Per a afavorir la comunicació entre el ciutadà i les forces de seguretat la Guàrdia Civil de València recomana la descàrrega i instalació del seu dispositiu mòbil de l'aplicació “ALERCOPS FESTIVAL”.
• AlertCops és un servei, prestat a través d'una app en dispositius telèfon intel•ligent, que possibilita un canal directe amb les forces policials, per a comunicar un fet del qual s'és víctima o testimoni. És discret, eficaç i complementari al canal telefònic existent.
• Durant la celebració del Medusa Festival permetrà establir telefonades i alertes geo posicionades amb fotos i vídeos per a una atenció immediata i habilita un xat directe (tipus WhatsApp) amb el centre d'atenció de GC que atendrà les alertes a València en coordinació amb els efectius desplegats en l'operatiu.
E6D
Guàrdia Civil._000663

._000660

._000681

._000673