Miércoles, 20 de marzo de 2019 | e6d.es
• 3ª prova de l'IX Circuit Caixa Popular Ribera de Xúquer
._000520

._000551

A Alcàntera de Xúquer, es van celebrar les tercera i quarta proves classificatòries per a l'IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER, ja que, pots triar entre córrer un 10,5 K o un 21,1 K.
A les 10.00 hores van partir els 543 corredors de les dues modalitats.
Els 388 corredors en el 10,5 K dels quals 86 eren dones un 22,16% van invertir a realitzar el recorregut semiurbà amb una suau pujada d'uns 2 km 36:25 per part de Khalid El Hisssouf , seguit per Andreu García a 20 segons del primer i Héctor Ruiz a 38 segons també de Khalid.
En dones Aurora Piqueres Martínez va ser la vencedora en la quarta en un temps de 45:15, seguida de Bàrbara Moragues a 12 segons, i sent tercera Oreto Martínez Caballero a 14 segons de Bàrbara.
En la mitja va guanyar Borja Anón Blasco amb un temps de 1h 15'42", encara que el corredor Andrés Micó va entrar primer fora de classificació en poc més de 1h 09' que haguera sigut un nou rècord de la prova.
El segon classificat va ser Aitor Tortosa Tortosa en 1h 16'08", seguit del seu company d'equip Germán Alcalá Ordoñez a 16 segons d'Aitor. Ací la participació en la mitjana marató va ser de 155 atletes dels quals 24 eren dones quasi un 16% i la primera dona va ser Carmen Martínez Ferragut en 1h 29"57", seguida de Deseta Abril Sancho en 1h 31'25", la tercera va ser Sandra Pla Sanchis que va invertir un temps de 1h33'21".
Cal destacar la primera posició del corredor alcireny Jesús Alcañís Diaz en la categoria de veterà C del Club Atletisme Alzira que va invertir un temps de 1h 28'18".
La següent prova serà la XIX Volta a Peu a Catadau dissabte que ve 23 de març on també hauran carreres infantils.