5.000 persones segueixen els concerts de la Fira i Festes de Sueca 2018

Lunes, 10 de septiembre de 2018 | e6d.es
• Milers de persones han omplit el recinte de festes este cap de setmana en els concerts de Carlos Sadness, La Unión i Revólver

._000300
Les previsions no acompanyaven la festa gran de la capital riberenca. L’Ajuntament de Sueca es va veure abocat el passat divendres a cancel·lar i posposar alguns dels principals actes de la seua fira i festes programats per a este cap de setmana atenent les  prediccions. Res no ha mullat, però, els plans que han seguit en peu. El cap de setmana culmina amb molt bon balanç per la magnífica resposta del públic.
Divendres s’omplia el recinte fester de fallers i no fallers en la celebració del Mig Any Faller - Fallesfest 2018, un esdeveniment coorganitzat per l’Ajuntament de Sueca i la Junta Local Fallera, amb la col·laboració de dos falles membres. El cantant d’indie-pop, Carlos Sadness, va estar un dels grans reclams del cartell de la nit, que es completava  amb les actuacions dels djs Sansixto, Aitor Galan, José Garcia, Dani Morell & Crabking i Ansthef. El divertit i transgressor xou musical del Slime Fest va continuar la festa fins ben entrada la matinada.
El pop tropical de Sadness va contagiar de “bonrollisme” a tot el públic i seguidors que es van acostar fins a Sueca per gaudir de l’insòlit espectacle que ofereix l’artista a cada concert i festival en què participa. El cantant va presentar a Sueca els temes del seu últim disc “Diferentes tipos de luz”, un autèntic homenatge a l’energia que ens envolta.
Dissabte, en finalitzar els actes en honor a la patrona de Sueca, la  Mare de Déu de Sales, l’oratge va donar també una treva a la localitat que havia programat per a la nit de la festa grossa els concerts de La Unión i Revólver i l’actuació del dj local Luis Bonias.
El públic més veterà va cantar tots els temes dels dos grups emblema de la història de la música espanyola. A l’escenari de Sueca van sonar cançons tan populars com “El roce de tu piel”, “San Pedro” o “Sara”, les cançons de Revólver que han arribat a totes les generacions i, en un dels moments més memorables, el públic va udolar a l'uníson com un llop en escoltar un dels temes mítics de la Unión, “Lobo hombre en París”.
Després del cap de setmana de festa grossa, Sueca afronta la recta final de la seua fira i festes que finalitzaran el pròxim 15 i 16 de setembre amb dos dels esdeveniments estrela del seu programa, l'espectacle piromusical i el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Ajuntament de Sueca

 

._000562


._000246