| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 31/05/2013

POBLACIONS » Algemesí » Política

3.366 aturats i el PP d’Algemesí pensant en un camp de golf al polígon

Modifica el PGOU per fer viable una oferta de la Fedederació Valenciana de Golf


Amb la que està caient a nivell econòmic i laboral, amb gairebé record històric d’aturats al nostre poble, i l’única preocupació del nostre equip de govern en relació als polígons industrials de Cotes i Pepe Miquel es adaptar el PGOU per tal de poder fer un camp de golf –modalitat Pitch & Putt- en la zona verda. Fer una proposta d’aquest tipus en aquests moments és un insult a la intel•ligència i una burla cap als 3366 aturats.
L’equip de govern aprovà ahir, amb els vots del populars i socialistes, iniciar la reforma del PGOU que permeta construir instal•lacions esportives en la suposada zona verda existent al polígon de Cotes. Per a sorpresa nostra durant el plenari es confirmà el que era vox populis, l’interés par part de la Federació Valenciana de Golf de construir en aquesta zona verda una mena de mini camp de golf Pitch & Putt. El propi Alcalde admeté l’existència de tal proposta i informà que la pròpia Federació assumia el cost de la construcció. Es tracta doncs de cedir uns terrenys públics per a que aquesta monte un negoci. Novament els interessos d’alguns s’imposen als interessos col•lectius. Estem parlant d’una zona verda sobre el paper, perquè en la pràctica està abandonada. L’Ajuntament no ha tingut la delicadesa de crear ni tan sols una xicoteta zona verda amb bancs, taules, una font o una xicoteta arbreda on puguen anar a descansar els treballadors. Fins ara aquesta zona és simplement un camp de matolls i brosses de més d’un metre d’alçada. Els treballadors no tenen literalment “on deixar-se caure” després de dinar, ningú ha pensat en ells, però ara es pensa cedir-la per gaudi d’uns pocs.
La defensa de l’equip de govern d’aquesta modificació va ser incongruent i patètica, però sobretot opaca. El Sr Alcalde ho va rematar indicant que aquesta modificació del PGOU permetria no sols fer un camp de golf, sinó camps de futbol o pistes de bàsquet. Estem parlant del mateix equip de govern que es queixa del cost de manteniment del poliesportiu i que puja el preu d’ús de les pistes perquè no són “rendibles”. No té cap sentit fer instal•lacions esportives en un polígon que dista 3 km del poliesportiu i la piscina. Però el pitjor no és la incongruència de la proposta, sinó que se’ns proposa una modificació del PGOU sense dir les autèntiques intencions ni posar damunt la taula el projecte que es vol desenvolupar. És evident que la Federació Valenciana de Golf no faria el camp gratis et amore, sinó que espera obtenir una concessió. Novament els populars d’Algemesí volen facilitar el que alguns facen negocis lucratius en terrenys públics. En cap moment s’aclarí allí ni a canvi de què es feia, ni qui es faria càrrec del manteniment, ni què es pagaria per l’ús de les instal•lacions... Per a MÉS ALGEMESÍ aquesta modificació no és més que un intent, poc novedós per cert, de posar els  béns públics al serveis d’interessos privats. No obstant això, donat que la zona verda es troba en la zona de servitud de l’AP-7 i és zona inundable és possible que tal modificació no es puga dur endavant de produir-se al•legacions.
Tenint 3366 aturats, que la gran actuació en el polígon industrial més important del poble siga modificar el PGOU per fer possible la instal•lació d’un camp de golf diu molt poc en favor dels nostres governants. MÉS ALGEMESÍ esperava anit que l’equip de govern desmentís els rumors que corrien, però per a sorpresa nostra no ho va fer. La frivolitat amb que actua l’equip de govern i la manca de sensibilitat envers les persones aturades que no volen camps de golf, sinó programes actius d’ocupació, demostra, una vegada més que tenim un equip de govern irresponsable que encara pensa que estem en l’època del boom immobiliari. Per sentit de la responsabilitat i respecte als aturats MÉS ALGEMESÍ no sols realitzarà una campanya informativa donant a conèixer les autèntiques intencions de l’equip de govern sinó que presentarà també les al•legacions corresponents.
Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.