| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/03/2015

POBLACIONS » Villanueva de Castellón » Convocatòries concursos i premis » Falles

2on Concurs de Bunyols de Carabassa a Villanueva de Castellón

Hui 13 de març a les 18,30 h en L’Obrera


Villanueva de Castellón, amb solera tradició fallera, amb sis Comissions Falleres: L’Almenà, Les Moreretes, Sant Rafael, El Mercat, Sant Domènech, i País Valencià, realitza el 2n Concurs de de Bunyols de Carabassa, amb àmplia participació de concursants, i organitzat per L’Agrupació de Comerciants de Castelló, baix el Patrocini de l’Ajuntament de Vva. de Castellón i amb la col·laboració de les Associacions de Vva. de Castellón: Ames de Casa Tirius, Jubilats i Pensionistes, i la Junta Local Fallera.
 
Premis
1er.- 75 € - 2on.- 50 € - 3er.- 25 €
(en vals per a consum, en els establiments adherits en l’Agrupació de Comerciants de Castelló)
Agrupació de Comerciants de Castelló
Vicent Sentandreu Sanz, es l’actual president.
“Es l'associació que agrupa els comerços i tot tipus de negocis en Vva. de Castellón.
Des de la seva creació, l’any 1993, l’entitat s’ha convertit en una organització amb representativitat i interlocutora dels interessos dels establiments associats de Castelló.
Està composta per 63 comerços, amb activitats diferents”
 
 
Bunyols de Carabassa - recepta
Ingredients: Mitja carabassa mitjana (torrada al forn i neta de corfes, dureses i parts filamentoses) , 1 quilo de farina, 1 sobre de rent, ½ litre d'aigua, sucre, 2 ous.
*Elaboració
En un bol afegim l'aigua temperada junt amb el rent i mesclem.
Afegim la farina a poc a poc sense parar de remoure fins que la mescla no admet-a més.
Llavors comencem a treballar-la i pastar-la amb les mans (la pasta estarà al punt quan al pastar-la es despege de les mans i es convertís-ca en consistent i elàstica) .
Quan la massa està al punt, deixar reposar en el bol uns 20 minuts.
En un altre bol, amb la polpa de mitja carabassa mitjana, torrada al forn, i neta de corfes, dureses i parts filamentoses, formarem una pasta ben treballada i suau.
Una vegada la massa estiga reposada ajuntarem la carabassa, i ho tornarem a pastar fins a aconseguir una massa homogènia, suau i blana.
A continuació, afegim dos ous bé batuts i tornarem a pastar la massa.
Prendrem xicotetes porcions esfèriques (com una cullerada sopera o poc més) , que posarem en la palma de la mà mullada, perquè no s'apegue i foradarem amb el polze
Hi ha que tindre molts bunyols fets, per a que el forat es fas-a al mig.
Eduardo Sala
 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.