Demá comencen oficialment les Festes Majors de Cullera 2017

Viernes, 21 de abril de 2017 | e6d.es
• Entrevista a Pere Manuel, regidor de Festes de l’Ajuntament de Cullera
Demà comencen oficialment les Festes Majors de Cullera 2017. Pere Manuel, regidor de l'àrea,  ha comentat a El Seis Doble que “són unes celebracions que ens identifiquen com a poble i ens doten de personalitat pròpia i diferenciada”.
Arrelades en la tradició, al llarg del temps s’han renovat per adaptar-se als nous temps, s’ha dissenyat una programació que evoluciona per a incorporar nous atractius que la convertisquen en l’oferta municipal d’activitats lúdiques i culturals més important.
“La presència de més concerts amb artistes de renom, que s’afigen als espectacles ja habituals; la posada en valor del teatre; la potenciació de la música de banda; la recuperació d’espectacles pirotècnics o la consolidació del Festival Marítim de música en valencià, entre molts altres aspectes, se sumen a l’impuls d’unes Festes Majors que comencen a ser aquelles que en el passat disfrutaren d’un gran prestigi”, assegura Pere Manuel.
El grup que lidera Mario Vaquerizo, les Nancys Rubias, actuarà la Nit de l'Aurora, el 29 d'abril, a partir de les 23 hores en el circuit Sona la Dipu, com a teloners de Fangoria, en l'aparcament municipal Enrique Chulio.
Les Nancys repetixen a Cullera després del seu èxit en la passada edició del Medusa Sunbeach Festival. La seua presència representa un al•licient per als amants del binomi Alaska i Mario de vore'ls en un mateix concert.
Amb la presència de dos dels grups referència del pop espanyol en un mateix escenari, la intenció de la regidoria de Festes és “rellançar l'atractiu de la Nit de l'Aurora”, ha explicat Manuel, per tal que esta celebració assolisca els nivells d'atracció que tenia fa unes dècades.
La cultura és altre dels puntals d'unes Festes Majors que es caracteritzen per la pluralitat d'activitats per a tots els públics.El Brujo pujarà a l'escenari de la renovada Casa de la Cultura, el dimarts 25 d'abril, a les 22 hores. Oferirà l'espectacle Cómico, en el qual l'actor fa un repàs amb humor a la seua trajectòria dels últims 10 anys, una mostra de l'entramat de les obres que ha protagonitzat arreu dels escenaris.
El regidor de Festes també ha indicat que “a banda de seguir en la línia de dissenyar unes festes de nivell i altament participatives, el que pretenem és que es convertisquen en un referent turístic de forma que el mes d'abril, amb la programació de Setmana Santa i de Festes Majors, Cullera tinga una ampla oferta d'oci per als veïns i els visitants”.
E6D
._000480

 


 
Consulta ací tota la programació d'actes
Festes Majors Cullera 2017
._000482