| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 07/09/2021

GUIA GASTRONÒMICA » Guia Gastronòmica

Forn de la Patacota

Presentació: Especialistes en tortades d'ametla i rotllets d'anís des de 1954.
Contacte: Ronda del Materal, 10 - 46410 Sueca (Valencia) - 961.700.861 - 685.672.551

Al Forn de la Patacota de Sueca s'arreplega el millor de la tradició apresa durant quasi 70 anys de dedicació al sector. En aquest forn es conserva un sistema de producció artesanal i tradicional, on el producte s’elabora sense presses, amb mim, cuidant fins al més mínim detall i aconseguint d'esta manera la millor qualitat.
Dia a dia aquest forn elabora una gran quantitat de productes, mantenint la fórmula original que des de 1954 s'ha transmès de generació en generació.
Una de les especialitats que aquest forn recull és l’elaboració de rotllets d'anís, conservant el deliciós sabor que els fa únics.
Per mantindre el sabor natural, el de sempre, i per a l'elaboració de tots els seus pans, dolços i salats, el Forn de la Patacota  utilitza ingredients de primera qualitat.
La cuidada elaboració de tots els seus productes ha permès diferenciar-se d'altres aconseguint la fidelitat i la recomanació del consumidor.

                                                                                              

Direcció
Ronda del Materal, 10
46410 Sueca (Valencia)


Telèfons
961.700.861
685.672.551

 
Horari
De dilluns a divendres: 
Matins: de 5:00 h a 14:30 h.
Vesprades: de 16:30 h a 20:00 h. 
 
Dissabtes:
Matins: de 5:00 h a 14:30 h.


 
 

Forn de la Patacota. Sueca

Especialistes en tortades d'ametla i rotllets d'anís
 
 
 
Ofertes diàries en bescuits i coques de carabassa

 
 
 


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic