Presentació: Especialistes en tortades d'ametla i rotllets d'anís desde 1954.
Contacte: Ronda del Materal, 10 - 46410 Sueca (Valencia) - 961.700.861 " />

| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 20 de septiembre de 2013

GUÍA GASTRONÓMICA » Guía Gastronómica » Forn de la Patacota

Forn de la Patacota

Presentació: Especialistes en tortades d'ametla i rotllets d'anís desde 1954.
Contacte: Ronda del Materal, 10 - 46410 Sueca (Valencia) - 961.700.861

Al Forn de la Patacota de Sueca s'arreplega el millor de la tradició apresa durant quasi 70 anys de dedicació al sector. En aquest forn es conserva un sistema de producció artesanal i tradicional, on el producte s’elabora sense presses, amb mim, cuidant fins al més mínim detall i aconseguint d'esta manera la millor qualitat.
Dia a dia aquest forn elabora una gran quantitat de productes, mantenint la fórmula original que des de 1954 s'ha transmès de generació en generació.
Una de les especialitats que aquest forn recull és l’elaboració de rotllets d'anís, conservant el deliciós sabor que els fa únics.
Per mantindre el sabor natural, el de sempre, i per a l'elaboració de tots els seus pans, dolços i salats, el Forn de la Patacota  utilitza ingredients de primera qualitat.
La cuidada elaboració de tots els seus productes ha permès diferenciar-se d'altres aconseguint la fidelitat i la recomanació del consumidor.
                                                                                              

Especialistes en tortades d'ametla
i rotllets d'anís
 
 
 
Ofertes diàries en bescuits i coques de carabassa

 
 

 

Direcció
Ronda del Materal, 10
46410 Sueca (Valencia)





Telèfons
961.700.861
 
Horari
De dilluns a divendres:
Matins: de 5:00 h a 14:30 h.
Vesprades: de 16:30 h a 20:00 h.
 
Dissabtes:
Matins: de 5:00 h a 14:30 h.
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir