Presentació: Una de les seues característiques essencials és l'elaboració pròpia i artesanal dels embotits que pots trobar a l’amplia vitrina.
Contacte: Mercat Central de Sueca, lloc 45 - 46410 Sueca (Valencia) – 676.770.500" />
| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 16 de junio de 2014

GUÍA GASTRONÓMICA » GUÍA COMERCIAL » Carnisseria Fina – Embotits tradicionals de Sueca

Carnisseria Fina – Embotits tradicionals de Sueca

Presentació: Una de les seues característiques essencials és l'elaboració pròpia i artesanal dels embotits que pots trobar a l’amplia vitrina.
Contacte: Mercat Central de Sueca, lloc 45 - 46410 Sueca (Valencia) – 676.770.500


La Carnisseria Fina, ubicada en l'interior del Mercat Central de Sueca, en el lloc 45, és una empresa amb autèntic caràcter familiar, que porta dedicant-se en el món de la gastronomia des de fa diverses generacions.
En esta carnisseria trobaràs tota una gamma de productes relacionats amb la carn, embotits, ibèrics, etc... en els que la qualitat es troba per damunt de tot.
A més, si per un aspecte es caracteritza la Carnisseria Fina és per l'elaboració pròpia i artesanal de cada un dels embotits que es poden trobar en la seua àmplia vitrina. Així mateix, esta prestigiosa carnisseria de Sueca participa en multitud d'esdeveniments gastronòmics que se celebren durant l'any en la comarca, aportant al bon fer familiar i a l'elaboració tradicional de les seues carns, una gran experiència en el sector i una qualitat extraordinària en els seus productes i servicis. La cuidada elaboració de tots els seus productes ha permés diferenciar-se d'altres aconseguint la fidelitat i la recomanació del consumidor. En la Carnisseria Fina es trien les millors matèries primes i es treballen fins al més mínim detall per a oferir productes elaborats que, amb la millor qualitat, els clients puguen preparar amb facilitat.Direcció
Mercat Central de Sueca, lloc 45
46410 Sueca (Valencia)
 

 Telèfons
676.770.500
 
 
Enllaços
carniceria-fina@hotmail.es
Facebook
                                                                                              

Elaboració artesanal amb espècies naturals

 
 

La qualitat i el servici són les millors
 ferramentes de la Carnisseria Fina


 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir