Presentació: Edificació de vivendes unifamiliars personalitzades. Gran experiència en habitatges, locals comercials, d'oci i edificis industrials
Contacte: Carrer Francesc Ferrer Pastor, 8. 46250 l'Alcúdia (València) | 661.741.548 - 696.423.331" />
| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 29 de enero de 2018

GUÍA COMERCIAL » GUÍA COMERCIAL » Edu Pérez Torres - Murillo Miquel Construccions

Edu Pérez Torres - Murillo Miquel Construccions

Presentació: Edificació de vivendes unifamiliars personalitzades. Gran experiència en habitatges, locals comercials, d'oci i edificis industrials
Contacte: Carrer Francesc Ferrer Pastor, 8. 46250 l'Alcúdia (València) | 661.741.548 - 696.423.331

Empresa establida a l'Alcúdia des de 1996, més de dues decades innovant i renovant en el sector de la construcció.
Ens dediquem principalment a l'obra de edificació de vivendes unifamiliars personalitzades. Tenim gran experiència en habitatges, en locals comercials, d'oci i edificis industrials.
La nostra característica fonamental és que som una empresa propera, de confiança; l'objectiu és facilitar als nostres clients el desenvolupament dels seus projectes per tal de trobar conjuntament una solució òptima, per assolir la qualitat constructiva adequada i els terminis de entrega acordats.
Disposem d'una oficina tècnica on assessorem als nostres clients i gestionem tots els projectes tant des del punt de vista tècnic com legal, ens encarreguem de llicències, tramitacions burocràtiques, facilitant al client el desenvolupament del projecte. També efectuem la direcció de l'obra, i treballem en equip amb tot tipus de professionals del sector ja siguen tècnics u operaris industrials.
Realitzem pressupostos sense compromís ajustant els preus el màxim possible, perquè el nostre objectiu és donar el millor servei al millor preu, per treballar nosaltres, i que els nostres clients queden totalment satisfet
Compromís amb els clients, serietat i professionalitat, poden ser tres virtuds que ens defineixen.
Oferim un assessorament tècnic professional adaptat a les seves necessitats,això es veu en les instal•lacions realitzades satisfactòriament per nosaltres, que són el millor aval de la serietat i professionalitat de Murillo Miquel Construccions.
La garantia de ser líders en innovació, qualitat i servei juntament amb la nostra gran experiència ens permet oferir al client un servei de gran qualitat.
També cal destacar que el  nostre personal és el  millor actiu que tinguem, per això ens responsabilitzem de mantenir plenament format i informat als diferents tècnics de la nostra empresa. Una garantia de servei que ens distingeix.


 
Horari
De dilluns a divendres: 9:00 a 13:00 horas
y de 15:00 a 19:00 horas
 
 
Direcció
Carrer Francesc Ferrer Pastor, 8
46250 l'Alcúdia (València)
 
 
Telèfon
661.741.548
696.423.331
 
 
Enllaços
murillomiquel@hotmail.com


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir