Presentació: 20 anys d’experiència al sector del marbre, granit i quars en l'àmbit de la construcció i decoració, cuines, banys i art funerari
Contacte: Av. del Mar s/n. Sueca (Valencia) | 679.081.967" /> Presentació: 20 anys d’experiència al sector del marbre, granit i quars en l'àmbit de la construcció i decoració, cuines, banys i art funerari
Contacte: Av. del Mar s/n. Sueca (Valencia) | 679.081.967"> Presentació: 20 anys d’experiència al sector del marbre, granit i quars en l'àmbit de la construcció i decoració, cuines, banys i art funerari
Contacte: Av. del Mar s/n. Sueca (Valencia) | 679.081.967" />
| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 2 de octubre de 2020

GUÍA COMERCIAL » GUÍA COMERCIAL » Marbres Sueca

Marbres Sueca

Presentació: 20 anys d’experiència al sector del marbre, granit i quars en l'àmbit de la construcció i decoració, cuines, banys i art funerari
Contacte: Av. del Mar s/n. Sueca (Valencia) | 679.081.967

Marbres Sueca


Marbres Sueca és una empresa formada per professionals amb més de 20 anys d’experiència dedicats sempre al sector del marbre, granit i quars. Treballem l'àmbit de la construcció i decoració oferint solucions amb els nostres materials.
Aquests anys ens han permès adaptar-nos a les necessitats i gustos de cada client, per aquesta raó, en una
nova etapa unim la trajectòria recorreguda amb aires renovats. La nostra especialitat és el treball amb marbres, granits i quars (Silestone, Compact).
Oferim tot tipus d’acabats amb aquests materials, des de cuines de tots els estils, banys, escales, façanes, mobiliari, revestiments i, dins l’art funerari, làpides, tots amb la màxima serietat i professionalitat.
La importància de treballar amb la millor selecció de materials ens dóna la seguretat d’oferir als nostres clients la millor qualitat i garantia. Establim una relació personalitzada amb cada client, assessorant i responent a cada necessitat de la millor manera, des de la idea inicial, fins a l’elecció del material, col·locació i acabament.
A més del gran ventall de marbres i granits que disposem, també comptem amb marques de quars com Silestone i Compac, materials més versàtils que permeten creacions d’allò més diverses i per a tots els gustos.





 
Serveis
Descobreix tot allò que podem dur a terme amb la teua idea i basant-nos en les teues necessitats.
Decoració: revestiment de parets i sòls, escultures, mosaics, etc.
Cuines i banys de tots els estils: banc de cuina, taules, piles de bany, plats de dutxa, taulells, etc.
Façanes, finestrals, escales i baranes.
Art funerari i làpides.
 
La nostra experiència és la teua garantia
 
 
Horari
De dilluns a divendres: de 8:00 a 19:00 hores
 
 
Direcció
Av. del Mar s/n
Sueca (València)
 
 
Telèfons
679.081.967
 
Enllaços
Facebook
Web


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir