Presentació: Papereria i llibreria, venda de material escolar. També fotocopies, enquadernacions, targetes, tallers de manualitats...
Contacte: Carrer Pare Vicent Ribes, 8. Alzira (Valencia) - 693.299.754" />
| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 22 de marzo de 2018

GUÍA COMERCIAL » GUÍA COMERCIAL » Les 3 Sargantanes

Les 3 Sargantanes

Presentació: Papereria i llibreria, venda de material escolar. També fotocopies, enquadernacions, targetes, tallers de manualitats...
Contacte: Carrer Pare Vicent Ribes, 8. Alzira (Valencia) - 693.299.754


Papereria i llibreria, a més de venda de material escolar, d'escriptori, motxilles, paraigües, estotjos i la resta de complements, així com les novetats literàries, tant en castellà com en valencià, i una oferta variada de jocs didàctics.
Servim les comandes en 24 o 48 hores després del seu encàrrec, tant de llibres de text com d'altres materials escolars, literaris i treballs. Es realitzen fotocòpies, enquadernacions i plastificacions, també es dissenyen targetes d'invitacions d'aniversari, comunions i per a tot tipus d'esdeveniments. T'ajudem a realitzar el teu projecte escolar: maquetes, murals, collages, figures de suro, etc. A la teua disposició estan els tallers de manualitats, contacontes i activitats culturals com a presentacions de llibres o xarrades i lectures.

 
Horari
Matins de dimarts a divendres: de 10:00 a 13:30 hores
Vesprades de dilluns a divendres: de 17:00 a 20:00 hores
Dissabtes: de 10:00 a 13:30 hores
 
 
Direcció
Carrer Pare Vicent Ribes, 8
46600 Alzira (Valencia)
 
 
Telèfon
693.299.754
 

Enllaços
les3sargantanes@gmail.com
Facebook
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir