Forn de pa i pastisseria “El Campanero”

Miércoles, 26 de septiembre de 2018 | e6d.es
Presentació: Forn i pastisseria tradicional, quasi 40 anys elaborant els millors productes de forma artesana
Contacte: Carrer Antonio Lloret, 21. Alberic (Valencia) | 962.440.526

Forn de pa y pastisseria “El Campanero” a Alberic

 
Fernando Puig, és la 3a generació familiar de forners, al front del Forn i Pastisseria El Campanero, on segueix utilitzant les mateixes formules i amb matèria primera de primera qualitat així com diferenciant la calor del forn en funció del producte que està dins del forn.
Com a Forn Tradicional, fan pa de diferents classes i formes, com pa assaonat i pa d’oli d’oliva.
Amplia rebosteria per a satisfer qualsevol paladar exigent i també pensant en els més menuts de casa, tant en dolç com en salat. Coques amb cansalada, o embotit o mixtes, coca de llanda tradicional de diversos sabors, pastissets d’espinac o de tomaca i tonyina, coques salades artesanals.
Amplia rebosteria sortida, pastisseria artesanal, coca d’anous i panses, coca de cabell d’àngel, roll de mantell, rotllets d’ou, rotllets d’anís, mantecaes, i principalment per nadal, pastissets de moniato, torta-des variades per a aniversaris, bescuits, etc.
I el producte estrela, el “Panquemao d’Alberic”, del que hem sigut Premiats per la Federació Gremial i Empresarial de Forn i Pastisseria de la Província de València,
Preparem bandejes sortides per a portar-se, així com arrepleguem encàrrecs per a aniversari, batejos, comunions, o per a qualsevol celebració familiar, d’amics, cultural o esportives.
 
Horari
De dilluns a divendres: de 06:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores
Dissabte: 06:00 a 14:00 y de 17:30 a 20,00 hores
 
 
Dirección
Carrer Antonio Lloret, 21
Alberic (Valencia)
 
 
Telèfon
962.440.526
 
 
Enllaços
Facebook