| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Sábado, 21 de noviembre de 2020

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Xefs de Cullera i altres localitats ofereixen grans menús amb productes de proximitat
» Eventos gastronómicos » Noticias del sector

Xefs de Cullera i altres localitats ofereixen grans menús amb productes de proximitat

Sis destacats restaurants permeten conèixer les comarques valencianes a través del certamen Cuina Oberta

 

Sis destacats restaurants de diferents comarques valencianes permetran conèixer o redescobrir els municipis de la província a partir de la degustació de la gastronomia de proximitat, mitjançant la seua participació en l'edició de tardor del certamen València Cuina Oberta, que se celebra des de hui i fins al pròxim 29 de novembre.
Es tracta dels restaurants Casa Manolo (en Daimús), El Rincón del Faro (Cullera), Al Grano (La Cañada, Paterna), La Taula de Llíria (Llíria), La Vaca Gastrotapas (Riba-roja de Túria), Le Fou (Sagunt) y Levante (Benisanó), que protagonitzen enguany l'obertura del certamen gastronòmic de la ciutat de València, per primera vegada, a la resta de la província, gràcies a la col·laboració entre la Fundació Visit València i el Patronat Provincial de Turisme de València. "És una bona ocasió per a aprofitar els desplaçaments a aquests establiments i, a més de conèixer una excel·lent gastronomia local a preus raonables, gaudir en una mateixa jornada d'altres experiències turístiques que ofereixen els municipis de les nostres comarques", ha destacat el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor.
"En suma, una oportunitat per a gaudir de moments únics de felicitat, a partir de la nostra gastronomia, tal com reivindica el programa Del Tros al Plat impulsat per València Turisme", ha agregat.
València Cuina Oberta 2020 reivindica la pràctica d'una gastronomia sostenible i basada en el producte autòcton, de quilòmetre zero i de temporada. Un certamen en el qual un total de 55 restaurants de València i la seua província s'uneixen per a oferir les seues millors creacions basades en el producte local i rebre als comensals amb les màximes garanties actuals de seguretat.
Els menús de Cuina Oberta han sigut creats pels xefs especialment per a l'ocasió i el seu preu serà de 24 euros en el menjar i 32 euros en el sopar, amb un suplement de 15 euros en els restaurants gurmet (amb estrela o qualificació BibGourmand de Michelin o sols Repsol). Les reserves es poden realitzar a través de la pàgina web www.valenciacuinaoberta.com
El certamen és una iniciativa de la Fundació Visit València de l'Ajuntament de València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme de València. 
Diputació de València
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.