Última jornada per a degustar les millors tapes a la II Fira de la Tapa de Carcaixent

Domingo, 15 de junio de 2014 | e6d.es
• Hui es donaran a conèixer els premis a les millors tapes entre els 11 restaurants participants

._000210
Hui és l’últim dia d’este esdeveniment gastronòmic que ha convertit Carcaixent en l’epicentre del “tapeo” en la comarca. Per les casetes instal•lades al voltant del Mercat Municipal de Carcaixent ja han passat milers de persones que han pogut degustar exquisitats com: la tostada de pato confitado con salsa de naranja caramelizada, la piruleta de carne con fresas y corazón de suave queso cremoso, la minihamburguesa de figatell i foie amb crema de xampinyons, bàlsamic de trufa i ceba caramel•litzada i un llarg etcètera de creacions gastronòmiques que no deixaran indiferent a ningú.
A més, també podran adquirir nombrosos productes a un fantàstics preus en la zona reservada pers als comerços locals, ja que han preparat ofertes per a estos dies de fira. Els xiquets de la casa tenen reservades diverses atraccions tradicionals i podran participar en els diversos tallers programats per a ells.
La jornada d’ahir dissabte va ser esplèndida per a molts dels expositors, degut a que van acabar moltes de les tapes que tenien preparades per als tres dies. El nombre de visitants també va ser important, a pesar  de les altes temperatures registrades, i tant l’organització com els participants van mostrar la seua satisfacció i van fer ja plans per a la pròxima edició.
Demà en El Seis Doble els oferirem un amplíssim reportatge fotogràfic i les declaracions dels participants d’esta fira, que ha situat a Carcaixent, al llarg del cap de setmana, en el referent turístic per excel•lència de la comarca.
J.M.O.
._000297