| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 4 de septiembre de 2012

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » Sueca unix tradició i innovació en dos prestigioses cites gastronòmiques que reuniran els millors cuiners d’arrossos del món
» Arroz

Sueca unix tradició i innovació en dos prestigioses cites gastronòmiques que reuniran els millors cuiners d’arrossos del món

A la cita anual amb la tradició, representada pel Concurs Internacional de Paella Valenciana, s’unix la primera cita amb l’arròs innovador de la mà del I Concurs Arròs de Sueca 2.0

A falta d’una setmana per a la celebració del 52 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, ja es coneixen els trenta restaurants que participaran en la present edició i que pugnaran per alçar-se amb el premi a la 'millor paella del món'. En l’elecció dels participants s’ha seguit la màxima d’aconseguir una proporció equilibrada entre restaurants de Sueca, la comarca, la Comunitat, Espanya i l’estranger; a més de criteris de qualitat i representativitat. La reducció del nombre de participants a trenta s’ha realitzat amb l’objectiu de dimensionar adequadament el Concurs i estalviar recursos.
Una altra de les novetats introduïdes enguany, és que el guanyador d’una edició no podrà participar en la següent. La resta de participants tampoc podrà repetir en el cas que es produïsquen nova incorporacions, “d’estamanera, s’aconseguirà una major rotació de restaurants participants, així com de restaurants guanyadors que podran penjar en les seues parets els preats guardons del nostre Concurs”, ha assenyalat la regidora responsable, Teresa Ribes. Però la novetat principal en esta edició ha sigut la de triar un dia entre setmana per a la celebració del Concurs, el dimecres, 12 de setembre. “Amb esta decisió pretenem facilitar la participació dels professionals, alhora que aconseguir una major atenció i presència en els mitjans de comunicació”, en paraules de Ribes.

ConcursArròs de Sueca 2.0
D’altra banda, ja es coneixen també els concursants seleccionats per a participar en el I Concurs Arròs de Sueca 2.0, un innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, el Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València; dirigit a cuiners joves, i amb l’objectiu principal d’unir innovació i tradició. EL I Concurs Arròs de Sueca 2.0 se celebrarà, per necessitats tècniques, en la seu del Centre de Turisme de València, el pròxim 11 de setembre. A esta primera edició, s’han presentat un total d’onze receptes innovadores de les quals sis han sigut les seleccionades per a competir en la gran final.

Orxateries Daniel d’Alboraya i Punt de Sabor, patrocinadors dels dos Concursos
Pel que fa als patrocinadors dels dos concursos, enguany cal destacar la col·laboració de Punt de Sabor, la botiga de productes agrícoles del sindicat agrari Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, els quals facilitaran tota la verdura necessària per a la confecció de les paelles, prenent el relleu de la Cooperativa del Mareny de Barraquetes qui, durant uns anys, va ser la subministradora d’estos productes. També destaca el patrocini d’OrxateriesDaniel,la prestigiosa empresa d’Alboraya que facilitarà el seu producte més famós per a posar el dolç punt final al dinar del lliurament de premis. A ells cal afegir també, com a nous patrocinadors dels concursos, a la cadena d’hotels Holiday Inn; Unipro, empresa de productes tèxtils per a cuiners; caves Pagode Tharsys i Safrans Sabater.
Ajuntament de Sueca


._000161
Totes les notícies publicades de les Festes de Sueca 2012 - Clic ací
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.