Inaugurada la XXIV edició de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia amb moltes novetats

Sábado, 6 de octubre de 2018 | e6d.es
• A partir de les 23:00 hores, festa amb l'actuació de l'Orquestra La Valencia
 

S’ha inaugurat la XXIV edició de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia amb representants de les entitats patrocinadores junt amb Rebeca Torró, responsable d'Hisenda de la Diputació de València; l’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom; la Corporació Municipal i el president de l’Associació Fira Gastronòmica Lluís Ribera.
A més de la oferta tradicional de carns i embotits casolans, formatges, saladures, dolços i pans artesans o les bodegues valencianes, que tenen ja la seua clientela fidel a esta Fira, cada any procurem aportar noves propostes de qualitat.
Enguany comptaran amb dues sessions de Show Cooking que tindran lloc just a l’entrada de la Fira Gastronòmica, diumenge dia 7 d’octubre a les 13 hores i dilluns dia 8 a les 20 hores. Els protagonistes seran Toni Carceller i Jorge Esteban, participants a l’edició de 2018 de MasterChef. Ambdós realitzaran en cada sessió un plat principal i un postre respectivament, davant el públic que vulga acudir a la cita.
Esta vesprada, a les 18.30 hores i a l’entrada del parc de la Fira Gastronòmica, tindrà lloc un concert de la Banda Juvenil de la Filharmònica Alcudiana. Eixe mateix dia, a 50 metres de l’entrada de la Fira, a la rotonda del Monument a la Música, es donarà la eixida a les 21 h. al IV Trobafocs dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, que recorrerà l’avinguda Antoni Almela fins al Monument a la Sènia, on tindrà lloc el gran final piromusical. A les 11 de la nit, mentre continua la fira tradicional, l’espai de restauració i les atraccions, actuació de l’orquestra La Valencia i, seguidament, Tumbalea Revolution, junt al recinte Firal.
E6D