S’ha dut a terme un “Curs de Tapes” al restaurant Camí Vell d’Alzira

Jueves, 15 de noviembre de 2012 | e6d.es
• “La finalitat és ensenyar noves tècniques i potenciar el producte local com la botifarra, la carabassa o l’ànec”
Ahir per la vesprada, el restaurant Camí Vell d’Alzira va acollir un curs de tapes. La iniciativa va partir de Ribera Turisme i va estar organitzada pel Centre de Turisme de València (CDT). El fet de desenvolupar este curs “Tapes d’innovació amb productes locals” a Alzira és per a facilitar als participants el estar prop del seu lloc de procedència, evitant així el desplaçament fins la capital.
16 van ser els locals de restauració participants ahir. Antonio i el seu germà Iván López, de Camí Vell d’Alzira, van ser els encarregats d’impartir el curs, en el que es van cuinar un total de 18 tapes.
Els participants van aprendre a confeccionar les tapes utilitzant les tècniques més innovadores.
En la jornada d’ahir van participar: Mª Luisa Herrero i María Parcero, d’un Col•legi Major de València; Emilia Dasí García, de “Menjar d’ací i d’allà”, de Sumacàrcer; Juan Manuel González, del Restaurant l’Alqueria de Banyeres de Mariola; Carlos Puig i Oscar Gadea, del Restaurant El Barrilet de Carcaixent; Jesús Isabel, del Restaurant Sant Bernat de Carlet; Josep Banyuls, del Restaurant La Dama de Corbera; Lara Pardo, d’Antella, en representació de la Sidreria El Balagar d’Alberic; Javier Garzó, de la Cafeteria El Cantó de Pepe, de Rafelguaraf; Estefania Bertomeu, del Bar l’Hostal de Rafelguaraf i Quique Serrano junt a Jorge Andrés, del Restaurant Chaparral de Serra.
El Seis Doble va conversar amb el dos mestres, els encarregats d’impartir el curs de tapes, el germans Antonio i Iván López.
Salva Roses
Miguel Ángel Martínez
 
Declaracions de Antonio i Iván López

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací