| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 5 de mayo de 2017

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » Obert el termini per a concursar en la final nacional de Paella de Cullera
» Arroz » Convocatorias concursos y premios » Eventos gastronómicos

Obert el termini per a concursar en la final nacional de Paella de Cullera

El certamen gastronòmic se celebra el pròxim 23 de maig i compta amb premis en metàl•lic per als tres primers classificats

 ._000455
L'Ajuntament de Cullera i l'Associació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Cullera i la Ribera Baixa han obert el termini de presentació de candidatures per a participar en el II Concurs Nacional de Paella de Cullera. L'esdeveniment gastronòmic se celebrarà amb la participació de quinze restaurants de tot el país als quals se sumen els tres seleccionats en la preselecció local del passat dimecres: el Restaurant El Blanco, El Rincón del Faro i el Club de Tenis.
Les bases i el full d'inscripció estan disponibles en el web municipal www.cullera.es i el període d'inscripció finalitza el 12 de maig a les 00 hores. El Comité Organitzador seleccionarà els concursants amb els criteris de trajectòria professional del restaurant i del xef així com pels seus mèrits gastronòmics.
El concurs tindrà lloc el dimarts 23 de maig de 2017 en la Plaça Oasi de Cullera (Pl. Constitució), on tindrà lloc l'elaboració i presentació del plat. L'esdeveniment començarà a les 9 hores amb la recepció dels participants i es desenvoluparà a partir d'eixe moment fins a les 14 hores. En el mateix lloc es procedirà a realitzar el tast i deliberació del jurat qualificador.
El jurat, els noms dels components es donaran a conéixer en els pròxims dies, estarà compost pels professionals de la gastronomia, xefs, gestió administrativa, crítics gastronòmics i personalitats triades per l'organització i presidit pel creador de la recepta de la Paella de Cullera, Salvador Gascón.
El plat obligatori puntuarà amb una sola valoració, pels següents aspectes, de l'1 al 10: presentació, sabor, textura i punt de cocció. El president serà l'únic membre que podrà aportar la seua puntuació també amb decimals. La decisió serà inapel•lable.

Premis en metàl•lic
El concurs compta amb tres premis en metàl•lic valorats amb 2.000 euros per al guanyador, 1.500 per al segon classificat i 1.000 per al qual obtinga el tercer lloc. La resta de participants obtindran un diploma acreditatiu de la seua presència en el certamen gastronòmic.
Ajuntament de Cullera


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.