L’Alcúdia oferix este dissabte, una vegada més, la millor oferta gastronòmica

Jueves, 3 de octubre de 2013 | e6d.es
• La Fira Gastronòmica de l'Alcúdia complix enguany la seua 19 edició. Entrevistem a Lluís Ribera, president del certamen

Un any més, milers de persones passaran per l'Alcúdia per gaudir d'una nova edició de la Fira Gastronòmica, certamen número 19 d'una fira consolidada a la Comunitat Valenciana, on es presenten les novetats gastronòmiques de tot l'Estat. Els dies 5, 6, 7, 8 i 9, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores, els visitants podran recórrer, amb accés gratuït, els diversos espais en el que està dividida: l'espai de restauració, la fira tradicional (per als més xiquets) i l'espai d'artesania.
Un any més, el preu dels bons degustació és de tant sols 10 euros; i dins de les activitats d'enguany,  cal tindre en compte la sisena edició del “Concurs de putxero i postres amb caqui de la Ribera”, que tindrà lloc als Salons Siglo XXI, el pròxim dilluns 14 d'octubre.
En l’entrevista que El Seis Doble ha mantingut amb Lluís Ribera, president de la Fira Gastronòmica, ens ha comentat que  "s'està treballant en la mirada posada en la vintena fira, on es farà un homenatge a totes les anteriors edicions".
J.M.O.


Entrevista a Lluís Ribera
 


._000240