La Visteta, de Barx, cuina a l'Alcúdia el millor putxero valencià i El Racó, de Meliana, el millor postre amb kaki de la Ribera

Lunes, 16 de octubre de 2017 | e6d.es
• 14 restauradors valencians s'han disputat hui el X Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de la Ribera

El Restaurant La Visteta de Barx ha preparat a l’Alcúdia el millor Putxero Valencià en la desena edició d'aquest certamen gastronòmic. En segona i tercera posició han quedat els restaurants Chef Amadeo, de la Platja de Gandia, i Gambrinus, de Siete Aguas.
Per altra part, el Restaurant El Racó de Meliana ha cuinat el millors postre amb el Kaki de la Ribera del Xúquer. En segona i tercera posició han quedat els restaurants L'Albereda, de València, i Llopis, de Sueca.
14 restauradors valencians s'han disputat el X Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de la Ribera, organitzat per l’Assocació Fira Gastronòmica, amb la col•laboració de la DO Kaki de la Ribera, la Diputació de València, Murviedro, Cervezas San Miguel, Caixa Rural i l’Ajuntament de l’Alcúdia.
El Jurat ha estat format per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que exerceix de president; Fausto Clemente, propietari dels salons que acullen el concurs, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, Rafael Gálvez,  propietari del restaurant La Matandeta. També estarà el guanyador de l’any passat, Paco Rodríguez, del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia i el regidor Ruben Grau de l’ajuntament de l’Alcúdia.
Els restaurants participants d’enguany han sigut Casa Granero, de Serra; Chef Amadeo, de la platja de Gandia; El Racó, de Meliana; Gambrinus, de Siete Aguas; Juan Veintitrés, de Benifaió; l’Albereda i la Fragua, de València; La Granja i Llopis, de Sueca; La Mar Salà, de Cullera; La Visteta, de Barx; Nazaret, de la Platja de Puçol; Picanterra, de Cullera; Tabick, de Llombai i EMI, d’Orxeta.
E6D