| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 8 de noviembre de 2017

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » La Paella de Cullera, plat estrella en Gastrónoma 2017
» Arroz » Eventos gastronómicos » Gastronomía

La Paella de Cullera, plat estrella en Gastrónoma 2017

Cullera aposta per recepta autòctona com a senyal d'identitat en un dels esdeveniments gastronòmics més important del sector


._000006
La Paella de Cullera ha sigut un dels plats estrella de Gastrónoma 2017, la fira del sector celebrada del 4 al 6 de novembre a València, un fòrum obert per a cuiners, fabricants, distribuïdors, comerciants i artesans. La regidoria de Turisme cullerenca, encapçalada per Javier Cantos, ha donat a conéixer el plat de segell autòcton per a mostrar la seua cultura gastronòmica i conquistar el paladar dels professionals de la gastronomia i del públic gurmet. Els assistents al showcooking en el qual es va cuinar la Paella de Cullera degustaren  este exquisit plat de brou de peix de roca, llagostins, roger, 'figatells', sepionet i la varietat d'arròs J. Sendra.
A banda dels professionals del sector, a l'esdeveniment també van acudir periodistes especialitzats, comerços electrònics i bloguers. «Amb esta són moltes les fires en les quals hem estat presents enguany promocionant un dels pilars bàsics de la nostra oferta turística com és la gastronomia de quilòmetre zero», comenta Cantos.
Precisament en esta època de l'any, quan s'entra en temporada baixa, és quan el turisme gastronòmic ajuda a compensar la menor arribada de visitants. «La restauració seguix sent el motor del turisme perquè menjar bé es pot fer durant tot l'any i a Cullera, amb una àmplia oferta de restaurants de primer nivell, açò està més que garantit», afirma el regidor.

La paella de Cullera
Cullera sempre ha reivindicat la seua condició de bressol i pàtria indiscutible de la paella de peix i marisc. La paella de Cullera és un plat de nova creació ideat pel prestigiós restaurador Salvador Gascón, veí de la localitat. Este plat s'ha convertit en un dels vaixells almirall de la gastronomia local, sent part fonamental de la marca Cullera.
Més de 40 restaurants del municipi l'oferixen en la seua carta i prestigiosos gastrònoms  valencians, com ara l'Estrella Michelín Quique Dacosta, l'han avalat. La peculiaritat de la paella cullerenca és que ha d'elaborar-se seguint una estricta recepta patentada pel consistori en la qual solament tenen cabuda ingredients autòctons de manera que el comensal s'assegura que en la cullerada d'arròs i peix que s'emporta a la boca s'ha elaborat amb productes del terreny.
Ajuntament de Cullera

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.