'La Despensa' s'alça amb el triomf en la III semifinal digital del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

Jueves, 25 de julio de 2019 | e6d.es
• Davant de més de 2.500 espectadors

._000662
La III semifinal digital del 59 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca es va celebrar, un any més, en el marc del grup de Facebook Paelles i Arrossos davant de més de 2.500 espectadors, que van ser testimonis de propostes i vídeos de gran nivell que contribueixen a oferir un major coneixement  d'un dels plats més buscats en Google pels internautes.
Tant és així que en este concurs digital han pres part participants, a més d'Espanya, de països com ara Austràlia, el Japó o França, que han vist en este certamen la possibilitat de participar en la final, que se celebrarà a Sueca al mes de setembre. De les propostes presentades es van triar les tres més destacades amb l'objectiu que els integrants d'este grup votaren la seua favorita.
A més, el certamen va comptar amb un jurat internacional integrat per representants dels EUA, Holanda, el Perú i Regne Unit,  vinculats al món de la gastronomia, ja siga a través dels mitjans de comunicació o blogs, en els quals desenvolupen la seua labor comunicativa, o en els fogons, des d'on demostren el seu bagatge com a cuiners de reconegut prestigi.
Després de la deliberació del jurat, la paella guanyadora va ser la presentada pel Catering La Despensa de Burjassot, amb una original proposta de mini paella a llenya de 12 centímetres de diàmetre. En segon lloc, va quedar l'equip que representa a Paella Mate des de Melbourne a Austràlia, i en tercer lloc, La Paella Ibèrica de Blois França. Tots ells amb propostes molt didàctiques i carregades de passió i emotivitat cap a la paella valenciana.
Destaca l'elevada participació i interés que suscita la consolidada III semifinal digital, que es reflecteix en els més de 500 vots rebuts només entre els 3 finalistes, i en què les candidatures hagen sigut compartides en més de 200 murs de desenes de nacionalitats, complint així l'objectiu principal de donar màxima difusió internacional de la nostra recepta més tradicional, i traslladant la imatge més moderna i tecnològica del certamen gastronòmic més antic i internacional d'Espanya. 
Ajuntament de Sueca

 

._000562

._000389

._000649