| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 20/10/2020

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Turisme

Iniciatives de relleu impulsen la gastronomia de l’arròs com a senya d’identitat de Cullera

Marí mostra el suport a Artesanos del Arroz i l’aposta per la qualitat que fa el sector de la restauració en un moment decisiu per al futur del turisme

 

L’Ajuntament de Cullera i l’hostaleria del municipi han reforçat la seua aliança per tal de posar en valor un dels seus productes gastronòmics més cotitzats: l’arròs. «L’Ajuntament està treballant en iniciatives per tal d’impulsar l’arròs com a distintiu propi del turisme local», anuncia la regidora de Turisme, Débora Marí.
Este idea, tal com detalla la regidora, ve prenent forma des de l’inici de la legislatura i ara amb la reactivació del Club de Producto Artesanos del Arroz, a càrrec d’un grup d’hostalers de la ciutat, és «la punta de llança perfecta per a la promoció de la gastronomia de l’arròs a la ciutat».
La Regidoria de Turisme, dins del seu Pla de Destinació Turística Intel·ligent, treballa en una estratègia específica d’impuls turístic que té entre els seus objectius potenciar la gastronomia local al voltant del seu producte per excel·lència.
La responsable de la política turística de la localitat ha volgut recalcar que «és una iniciativa molt positiva i que demostra la implicació de l’hostaleria de Cullera per seguir aportant qualitat al sector». «A Cullera el bon fer del seu sector turístic està ajudant a superar amb èxit estos moments de dificultat», destaca la regidora Marí.
La col·laboració públic-privada entre el consistori i el Club Artesanos del Arroz és essencial per seguir impulsant el turisme de l’arròs a la ciutat. «L’Ajuntament mostra el seu suport a la iniciativa i agraïx l’esforç dels hostalers per apostar per la qualitat en un moment com este on el turisme és un dels grans afectats per la pandèmia», manifesta Marí.

Més sobre Artesanos del Arroz
Artesanos del Arroz és el primer Club de Producto dedicat a l’arròs d’Espanya. Després d’un parèntesi de diversos anys i de l’interés, tant del sector com del consistori, per seguir aportant valor i qualitat a la seua cuina local han decidit recuperar la iniciativa. L’associació pretén reactivar la gastronomia de l’arròs i liderar les accions de promoció gastroturística de la ciutat.
Tal com expliquen des del propi Club tornen amb la intenció d’erigir-se en un suport professional per a les accions que es desenvolupen des de la Regidoria de Turisme amb la finalitat d’impulsar, conservar, explicar i difondre el producte i el patrimoni gastrocultural associat a les tradicions de la ciutat.
Ajuntament de Cullera

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.