Gastro Ribera participa en "Mediterránea Gastrónoma"

Sábado, 7 de noviembre de 2020 | e6d.es
• L'esdeveniment comptarà amb un estand i participarà en una taula redona sobre turisme gastronòmic

 

Gastro Ribera 2020, esdeveniment dedicat a la posada en valor i promoció del producte de proximitat de la Ribera de Xúquer, participa aquest cap de setmana en el congrés "Mediterránea Gastrónoma", edició especial de la fira Gastrònoma, que en aquest complicat any 2020 ret homenatge a l'hostaler i al producte.
Gastro Ribera comptarà amb un estand en el certamen, que se celebra en el Centro de Eventos de Fira València. Així mateix, els seus organitzadors participaran diumenge que ve en la taula redona “Destinacions turístiques i projectes: estratègies de posicionament i nous espais” que podrà seguir-se també online.
La taula redona, que forma part del Fòrum Turístic Gastronòmic L’Exquisit Mediterrani, organitzat per Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, comptarà també amb la participació de la Fira del formatge artesà de Montanejos, el concurs i fira de la tòfona d'Andilla i la festa de la carxofa de Benicarló. Els representants de tots els esdeveniments podran compartir experiències, visions i estratègies per a posar en valor l'oferta turística vinculada a la gastronomia.

Novembre gastronòmic en la Ribera
Durant tot el mes de novembre, la segona edició de Gastro Ribera posa en valor la riquesa gastronòmica de la Ribera de Xúquer i ofereix menús, plats i esmorzars amb ingredients de proximitat.
L'esdeveniment està organitzat pel Consorci de la Ribera, la Mancomunitat de la Ribera Baixa i la Mancomunitat de la Ribera Baixa, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i L’Exquisit Mediterrani, el Patronat Provincial de Turisme de València i Del Tros al Plat, i AFIC, la Agència per al Foment d’iniciatives Comercials.
Durant tot el mes de novembre un total de 24 restaurants i dotze municipis de la Ribera de Xúquer ofereixen esmorzars, menús i plats basats en el producte de proximitat. També se celebraran seminaris, showcooking, i altres esdeveniments paral·lels, i s'elaborarà una guia del producte km0 de la Ribera de Xúquer.
El Racó d’Aletes d’Alberic, Restaurant Mel de Romer, La Mesedora, Restaurant Valhalla i Restaurant Trencadis d’Algemesí, Asador L’Alfábega d’Alginet, Restaurante Días de vino y Rosas d’Almussafes, CamiVell Restaurant, Ca Tomás, Restaurante el Caramelito i Restaurant Arnadí de Alzira, Restaurant Ribera i L’Espardenyot de Carcaixent, Mar&Lo de Catadau, Restaurant L’Oncle Pere de L’Alcúdia, Restaurant TABICK Lounge i Arrosos i Brases Ros Studio de Llombai, La Camarga, Cerveseria Fabbana i Casino Riola de Riola, Ca Agustí, Restaurante E.J. London, El Rebost Restaurant de Sueca i Mesón Tous de Tous són els restaurants que participen en aquesta iniciativa.
Consorci de la Ribera