| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 7 de febrero de 2019

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » Els hostalers tornen a apostar pel Concurs Paella de Cullera
» Arroz » Eventos gastronómicos

Els hostalers tornen a apostar pel Concurs Paella de Cullera

Els tres primers classificats passaran a la final nacional


._000300


._000351

 
Els restaurants cullerencs competixen el dilluns 18 en la preparació de la recepta Paella de Cullera. Ho fan en el marc de la fase local del concurs que enguany arriba a la seua tercera edició. Entre els participants es troben l'IES Llòpis Marí i els restaurants Casa Nostra, Casa Rocher, Los Olivos, Ca Pepa, Ulisses Piga, Ricardo, El Blanc, Casa Ramón, Rincón del Faro, Casa Salvador, l'Hotel Cullera Holiday i la Cafeteria Alcalá. Com cada any la fase local se celebra als Jardins del Mercat, espai que servirà com a punt de trobada per als millors restauradors de la localitat. Els tres primers classificats passaran a la final nacional del certamen, celebrada el dimarts 26 d'este mateix mes, i que arriba enguany a la seua quarta edició.

Dinàmica
La fase local començarà a les 11 del matí amb la recepció dels participants i la preparació del brou de peix. A partir de les 12 hores, s'iniciarà la cocció de la primera tanda de set paelles, i a les 12.20 la cocció de les sis restants. De manera paral•lela està prevista l'arribada del jurat al Hall de l'Auditori.
A partir de les 13 hores, i una vegada finalitzada la cocció de totes les paelles, es procedirà a la puntuació de les mateixes i a la foto institucional. A les 14 hores, s'entregaran les classificacions i els premis en el Restaurant Club de Tenis. El regidor de turisme, Javier Cantos, es mostra orgullós del gran nivell que el concurs ha tingut any rere any i del grau de consolidació que ha anat adquirint. Destaca la visibilitat que el concurs dóna als productes autòctons i la consistència que atorga al turisme gastronòmic local.

Paella de Cullera
La Paella de Cullera és una recepta basada en la filosofia de quilòmetre 0 creada pel prestigiós restaurador Salvador Gascón. Es cuina amb caldo de peix de roca, llagostins de la llotja de Cullera, sepionet sense tinta i en el seu suc, roger, figatells d’escorpa, arròs de la varietat J. Sendra, oli d'oliva, tomaca fresca de Cullera, pebre i safrà, amb l'al•licient que tots els productes són de la llotja de Cullera.
Ajuntament de Cullera
 

._000500VD
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.