| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 6 de octubre de 2014

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » El restaurant "Gambrinus", de Siete Aguas, fa el millor putxero valencià a l'Alcúdia
» Arroz » Eventos gastronómicos

El restaurant "Gambrinus", de Siete Aguas, fa el millor putxero valencià a l'Alcúdia

Per altra banda, "Juan Veintitrés", de Benifaió s'ha endut el primer premi de Postres de Kaki de la Ribera


._000255

._000256
Salones Siglo XXI ha obert hui les seues portes  per a celebrar a l'Alcúdia el "VII Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de la Ribera". Un any més, esta iniciativa ha portat a l’Alcúdia els millors cuiners de la nostra geografia, tots ells abillats amb l’uniforme de cuina, l’olla i els millors ingredients. A mitjan matí el jurat ha començat la degustació de putxero i postres amb kaki, enguany format per els alcudians Juan Carlos Galbis, president del jurat; Fausto Clemente, amfitrió del certamen; Carmen Arocas, que ha tornat a viure a l’Alcúdia després de jubilar-se com a Cap de les Cuines Centrals de l’Ajuntament de París i Isabel Ribelles, del restaurant Nazaret, guanyador de la darrera edició del concurs. També ha format part Richard Briz, de Carnisseries Orce, proveïdor de carnisseria i xarcuteria de l’espai de restauració de la Fira; a més del periodiste i escriptor Emili Piera i el sacerdot Joaquín Núñez, provinent d’una família xativina de llarga tradició culinària i habitual columnista i tertulià de ràdio. L’Ajuntament ha estat representat enguany per les presidentes de tres de les associacions més actives de l’Alcúdia:  Immaculada Sanchis, de la Junta Local AECC; Elena Giner, de les Mestreses Tyrius i Mª Teresa Martorell, de Dones de l’Alcúdia.
La setena edició del concurs ha comptat amb la participació de dotze restaurants, una mostra representativa de la millor cuina tradicional dins de la gastronomia valenciana: Juan Veintitrés, de Benifaió; La Visteta, de Barx; Chaparral i Casa Granero, de Serra; Restaurant Emi, d’ Orxeta; Sala Braham, de Riola; Gambrinus, de Siete Aguas; Miguel y Juani, de L'Alcúdia; La Mar Salà, de Cullera; Hotel Les Rotes, de Dénia; La Bonita del Puerto, del Grau de Gandia i La Granja, de Sueca.
Acabat el concurs, els assistents pogueren tastar tots els putxeros que s’han presentant a esta convocatòria  i anar fent les seues travesses de qui seria el guanyador; després gaudiren d’un bon putxero valencià, elaborat per Salones Siglo XXI. A l’acte estigueren presents l’alcalde de l'Alcúdia, Robert Martínez y la diputada provincial Oreto Segura; a més de representants de les diverses entitats esportives i socioculturals de l’Alcúdia.
En el transcurs del dinar, Daniel Belda, gerent de Bodegues Belda, de Fontanars dels Alforins, ha sigut homenatjat per la organització per ser l’únic expositor que no ha faltat a cap de les 20 edicions de la Fira.
 
 
En acabar el dinar es lliuraren els premis
 
3r Premi de postres de Kaki:  Miguel y Juani, de l'Alcúdia.
2n premi de postres de Kaki:  Casa Granero, de Serra.
1r premi de postres de Kaki: Juan Veintitrés, de Benifaió.

3r premi de putxero valencià: La Granja, de Sueca.
2n premi de putxero valencià: Chaparral, de Serra.
1r premi de putxero valencià: Gambrinus, de Siete Aguas
.
 
 
Demà ampliarem esta informació amb declaracions en àudio del protagonistes
._000330
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.