| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/11/2012

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Articulistes » Esdeveniments gastronòmics » Paula Pintor

Jorge Bresó, de Algemesí, impulsa productos autóctonos valencianos con otros miembros del movimiento Slow Food

Sloow Food es una asociación sin ánimo de lucro que fomenta una nueva lógica de producción alimentaria

Slow Food Valencia presentará el próximo jueves 8 de noviembre gran parte de los productos autóctonos de la “terreta”. Así pues, en la tienda original CV, situada frente al Mercado Central de la ciudad, en horario de 18 a 20 horas, todos los asistentes al evento tendrán la gran oportunidad de degustar productos elaborados con el cacao del collaret: turrón, macarons rellenos y pastelitos de cacao con calabaza. Además, todos aquellos que no falten a la cita podrán mimar sus paladares degustando un vino del Celler la Muntanya proyecto microviñas maridado con embutido de cordero de oveja guirra.
En dicho acto estarán presentes involucrados en el movimiento Sloow Food, una asociación sin ánimo de lucro que fomenta una nueva lógica de producción alimentaria. Jorge Bresó, hostelero algemesinense que posee su propio taller de pastelería en Algemesí, es uno de los miembros del Slow Food que estará presente en dicho evento. Junto a él también estarán Juan Cascant, gerente del Celler la Muntanya proyecto microviña y María Ferrando de Pasata Bona, artesana del embutido de oveja guirra. La finalidad del acontecimiento no es otra que la de impulsar la tienda original CV que vende los productos valencianos. Lo que pretende esta asociación es que la gente conozca estos productos tan singulares y que poco a poco se vaya extendiendo por la comarca.
Por todo ello los amantes de la buena comida y de productos de calidad tienen una cita ineludible con el Slow Food.
Paula Pintor
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.