El Consorci de la Ribera celebra demŕ la primera trobada gastronňmica sobre producte, territori i turisme

Lunes, 22 de noviembre de 2021 | e6d.es
• L'esdeveniment s'emmarca dins de l'edició de 2021 de Gastro Ribera, un mes dedicat a la gastronomia de la Ribera de Xúquer

._000681
Cada mes de novembre Gastro Ribera posa en valor la riquesa gastronòmica de la Ribera de Xúquer, els seus productes, els seus paisatges i les seues experiències turístiques vinculades a la gastronomia i al producte km0.
En aquest 2021 el mes de la gastronomia de la Ribera compta amb una novetat: una trobada entre productors, cuiners, restauradors, tècnics de turisme i representants de les institucions per a reflexionar sobre la importància del consum de producte de proximitat i el seu pes específic en la cadena de valor del turisme, així com donar a conèixer alguns dels principals recursos de la comarca.
La cita se celebrarà demà dimarts 23 de novembre en el Casino Liberal d'Algemesí entre les 17.30 i les 20.00 hores, i comptarà amb una exposició de productors locals, la presentació del catàleg de producte km0 de la Ribera de Xúquer i l'estrena del vídeo promocional de turisme gastronòmic de la comarca. La inauguració de l'acte serà a càrrec del president del Consorci de la Ribera, Òscar Navarro, el director de València Turisme (Diputació de València), Xavi Pascual; el regidor de Turisme i Urbanisme d'Algemesí, Edgar Bresó; i la regidora d'Activitats, Promoció Econòmica i Mercats, Festes, Joventut i Parcs i Jardins, Palma Egido. 
Consorci de la Ribera
 

._000696