| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 18 de septiembre de 2018

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca promociona la cultura de l'arròs entre els seus participants
» Arroz » Eventos gastronómicos » Gastronomía

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca promociona la cultura de l'arròs entre els seus participants

El certamen organitza una jornada de germanor amb el guanyador, els participants internacionals, patrocinadors i col·laboradors


._000562

._000566
Dilluns era dia de celebracions. En un ambient molt més relaxat, fora de les tensions de qualsevol certamen, l'organització del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca va congregar als concursants internacionals en la competició gastronòmica, que continuen a la capital riberenca, a alguns patrocinadors i col·laboradors i al mateix guanyador de l'actual edició en una jornada de germanor a El Palmar, per descobrir als paellers forasters els secrets i curiositats del conreu, la producció i la cuina de l'arròs.
L'expectació, però, no va decréixer. Desenes de mitjans de comunicació es donaren cita també este dilluns per deixar testimoni del dia 1 després de proclamar un nou campió de la Millor Paella del Món.
Raul Magraner, del Restaurant Bon Aire (El Palmar), recentment nomenat cuiner de la Millor Paella Valenciana del Món en 2018, preguntat pels mitjans presents, va reconéixer que “no hi ha una paella perfecta, nosaltres diem que la paella és una cosa viva. Sobre la marxa, et pots equivocar i fer-la mal o pots deixar-la anar i ella fer-se bona per si soles. És tot un món”.
Magraner va reiterar-se en els agraïments: “este premi no és només meu. És de tota una generació familiar que portem allí vora 38 anys. És també de la meua dona, dels meus fills i els meus nebots que som l'equip que estem al front del restaurant, un establiment que obri tots els dies de l'any per a fer paelles”.
L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor delegat del Concurs, Vicent Baldoví, van estar els amfitrions de la visita. Les autoritats municipals van acompanyar els participants en tot el recorregut. Juan Valero, en representació d'Arròs Tartana, marca patrocinadora del certamen i propietària de la finca que va acollir la celebració, va guiar la comitiva del certamen en una visita pel Parc Natural de l'Albufera. Els tancats, la cria d'anguiles, el conreu de l'arròs i l'elaboració d'altres productes a partir d'esta gramínia van ser alguns dels temes que es van descobrir als visitants.
Juan Carlos Galbis va estar l'encarregat de la cuina. Els concursants van acabar degustant, com no podia ser d'altra manera, una paella valenciana i un arròs del senyoret elaborats pel mestre arrosser qui va tindre un ajudant de cuina de primera, el mateix guanyador de l'última edició del concurs. 
Ajuntament de Sueca 





._000246
._000564
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.