| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 13 de octubre de 2017

GASTRONOMÍA » Gastronomía en la Ribera » Díhuit restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià
» Arroz » Eventos gastronómicos

Díhuit restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià

I les millors postres amb els kakis de la Ribera del Xúquer


._000510
Diluns 16 d’octubre, 18 restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià i les millors postres amb els Kakis de la Ribera del Xúquer. El concurs, que va començar fa ara 9 anys, està organitzat per l’Assocació Fira Gastronòmica, amb la col•laboració de la DO Kaki de la Ribera, la Diputació de València, Murviedro, Cervezas San Miguel, la Caixa Rural i l’Ajuntament de l’Alcúdia.
Des de primera hora del matí, tots ells estaran baix les pèrgoles del jardí dels Salons Siglo XXI de l’Alcúdia, deixant coure a foc lent els seus putxeros. A les 11 del matí es constituirà el Jurat, format per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que exerceix de president; Fausto Clemente, propietari dels salons que acullen el concurs, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, Rafael Gálvez,  propietari del restaurant La Matandeta. També estarà el guanyador de l’any passat, Paco Rodríguez, del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia i el regidor Ruben Grau de l’ajuntament de l’Alcúdia.

Els restaurants participants d’enguany són:
CASA GRANERO i CHAPARRAL, de Serra; CHEF AMADEO, de la platja de Gandia; EL RACÓ, de Meliana; GAMBRINUS, de Siete Aguas; JUAN VEINTITRÉS, de Benifaió; L’ALBEREDA i LA FRAGUA, de València; LA GRANJA i LLOPIS, de Sueca; LA MAR SALÀ, de Cullera; LA VISTETA, de Barx; NAZARET, de la Platja de Puçol; PICANTERRA, de Cullera; SALA BRAHAM, de Riola; TABICK, de Llombai i EMI, d’Orxeta.
Tots ells presentaran, en tres torns que se sortegen a primera hora del matí, primer l’arròs fet amb el brou del putxero  i les safates de carn i verdura i, en acabar tots i en el mateix ordre, passaran els postres de kaki.
Des de la IX edició, els restauradors que s’han inscrit al concurs han d’aportar la  recepta de les postres de kaki que elaboren, que arreplegarà la DO del Kaki per a editar una publicació,  amb la idea de posar a l’abast de tothom les possibilitats que té el persimon de la Ribera per a fer delicioses postres.
Assocació Fira Gastronòmica


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.