| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 26/05/2016

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics » Gastronomia » Postres

CamíVell Restaurant de Alzira obtiene el primer premio de postres en el I Concurso Paella de Cullera

El jurado estaba compuesto por varias Estrellas Michelin como Quique Dacosta, Susi Díaz, José María García o Miguel Barrera y el gran pastelero Paco Torreblanca

 

 

La profesionalidad y el buen hacer de la familia López y su equipo de CamiVell Restaurant de Alzira tuvo su recompensa en el concurso de postres del I Concurso de Paella de Cullera. Iván López y Santiago Escrivá participaron en este concurso junto a otros 18 restaurantes llegados de todo el territorio nacional. Este primer premio cobra especial relevancia al repasar los nombres de los miembros del jurado, compuesto por varias Estrellas Michelin como Quique Dacosta, Susi Díaz, José María García o Miguel Barrera y el gran pastelero Paco Torreblanca.
El tercer premio en este concurso fue para el restaurante Les Rotes de Denia, el segundo para el restaurante Pilar de Artana.
Santiago Escrivá recogió el diploma que acredita al equipo de CamíVell de Alzira como a los mejores creadores de postres de este primer concurso a nivel nacional y declaró “que ha sido una gran experiencia el participar y estamos muy satisfechos con el primer premio, sabíamos que presentábamos un postre muy potente y elaborado con muchas posibilidades de pódium”.
E6D
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.