| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 11 de noviembre de 2021

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Algemesí presenta el I Concurs de Gastronomia Local amb una recepta d’arròs sec
» Arroz » Eventos gastronómicos

Algemesí presenta el I Concurs de Gastronomia Local amb una recepta d’arròs sec

Serà el diumenge 28 de novembre amb motiu del 10é Aniversari de la declaració de la Festa de la Mare de Déu com a Patrimoni de la Humanitat


._000816
La regidoria de Turisme i l’Associació de Restaurants i Bars d’Algemesí (l’ARBAL) van presentar al Saló de Plens de l’Ajuntament la primera edició del Concurs de Gastronomia Local d’Algemesí, una iniciativa per promocionar i posar en valor la gastronomia local i de proximitat.
La data escollida és el diumenge 28 de novembre amb motiu del 10é Aniversari de la declaració de la Festa de la Mare de Déu com a Patrimoni de la Humanitat i, per altra part, rendint homenatge a la Dieta Mediterrània - també declarada Patrimoni - amb la recepta creada per al concurs, batejada com l’arròs sec d’Algemesí.
Es tracta d’un plat que ha estat treballat pels restauradors locals de l’ARBAL i que s’elaborarà a llenya utilitzant com a base ingredients tradicionals de la nostra cuina com són l’arròs, l’anguila i la carabassa. “És una recepta de nova creació que naix per dotar a Algemesí d’un atractiu gastronòmic amb un plat atípic i original que es diferencie de la resta d’arrossos valencians” ha recalcat Josep Camarasa, president de l’ARBAL.
A més, el Concurs tancarà la programació de la III edició de GASTRO RIBERA, un esdeveniment  organitzat pel Consorci de la Ribera que ofereix diferents activitats turístiques de caràcter gastronòmic per donar a conéixer i promocionar els productes de la comarca durant tot el mes de novembre.
“Des que vaig començar com a regidor he tingut la idea de situar a Algemesí en l’àmbit gastronòmic, és per això que naix aquesta oportunitat de tindre un plat que ens identifique com a poble i que els nostres hostalers puguen treballar i servir en els seus restaurants” ha recalcat Edgar Bresó, regidor de Turisme.
El certamen està destinat als professionals del sector de l’hostaleria, amb un límit de 20 participants que s’espera assolir, i comptarà amb un jurat professional que atorgarà un premi de 1.500 €. La  inscripció és per invitació de l’organització i des de hui ja es poden consultar els requisits i les bases del concurs a la pàgina web de l’Ajuntament o via el seguent enllaç: http://www.algemesi.es/sites/default/files/files/turisme/bases_concurs_gastronomia_local_modificat.pdf
L’acte començarà a les 10 h del matí a la Plaça Major i, a més dels concursants, també han estat convidades diverses associacions locals que participen sense competir.
Ajuntament d’Algemesí

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.